Haberler

Mmo'da Görev Dağılımı

Makina Mühendisleri Odası (Mmo) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yaptı. Geçen Hafta Yapılan Mmo Samsun Şubesi Olağan Genel Kurulu'nun Ardından Göreve Gelen Yeni Yönetim Kurulu, Basına Tanıtıldı. Şube Başkanlığını Kadir Gürkan'ın Yaptığı Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcılığına Bayram Karasu, Şube Sekreterliğine Mehmet Mutlu, Şube Saymanlığına Emin Sipahi Getirilirken, Ahmet Dursuno...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı. Geçen hafta yapılan MMO Samsun Şubesi Olağan Genel Kurulu'nun ardından göreve gelen yeni yönetim kurulu, basına tanıtıldı. Şube başkanlığını Kadir Gürkan'ın yaptığı yönetim kurulunda Başkan Yardımcılığına Bayram Karasu, Şube Sekreterliğine Mehmet Mutlu, Şube Saymanlığına Emin Sipahi getirilirken, Ahmet Dursunoğlu, Özkan Er ve Mustafa Özbey de yönetim kurulunda yer aldı.

Yeni yönetim kurulunu basına tanıtan Başkan Kadir Gürkan, demokratik bir meslek örgütü olan MMO Samsun Şubesi'ni 9. dönemde de edilgen değil etken, pasif değil aktif, yıkıcı değil yapıcı, yönetilen değil yöneten, problem değil çözüm üreten, üyeleriyle bütünleşip birlikte düşünerek, birlikte karar veren, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarıyla iletişimi günden güne arttıran yapıda çalıştırmaya devam edeceklerini söyledi. MMO'nun hedefleri konusunda da bilgi veren Gürkan, TİSKON Kongresi'ni 2009 yılında uluslararası kongre haline getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Samsun'da 4 binin üzerinde bina bulunduğunu vurgulayan Gürkan, bu binalarda sadece 26 asansörün denetlendiğini belirterek, "Asansör denetimini 2008 yılında artıracağız. Bunun için yerel yönetimlerin yaptıkları protokollerin arkasında durması lazım. Biz asansör denetimleri konusunda tüm alt yapımızı oluşturduk. Sadece yerel yönetimlerden binaların denetlenmesi için talep gelmesini bekliyoruz" dedi.

Samsun'da, LPG'li araçların denetimini de kendilerinin yaptığını dile getiren Kadir Gürkan, son 2 yıl içinde 30 bin araca LPG takıldığını ve bunların sıklıkla denetimlerinin yapıldığını da sözlerine ekledi.

(İG-SA)

02.02.2008 13:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title