Haberler

MHP'nin Afyonkarahisar Mitingi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin Bugün Her Zamankinden Fazla Tehdit ve Tehlikelerle Yüz Yüze Olduğunu Savunarak, "Gelin Bu Defa Türkiye'nin Geleceği, Bağımsızlığı ve Bütünlüğü İçin MHP'nin Saflarına Katılın. Oyunuzu Heba Etmeyin" Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin bugün her zamankinden fazla tehdit ve tehlikelerle yüz yüze olduğunu savunarak, "Gelin bu defa Türkiye'nin geleceği, bağımsızlığı ve bütünlüğü için MHP'nin saflarına katılın. Oyunuzu heba etmeyin" dedi.

Partisince Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde coşkulu bir kalabalığa hitap eden MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP iktidarının herkesi kucaklayacağını söyledi. "Bizim gönlümüzde herkese yer var" diyen Bahçeli, "Bizim yüreğimiz, doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi, Alevisi, Sünnisi, herkesi alacak kadar büyüktür. Türkiye sevdalılarını, yüreği vatan için çarpan herkesi MHP'nin iktidar yürüyüşüne davet ediyorum. Kavgadan, karışıklıktan, çatışmadan bıkan herkesi MHP'nin iktidarına

omuz vermeye çağırıyorum. Seçime 9 gün kala kararsızlık yaşayan aziz vatandaşlarıma buradan sesleniyorum, Türkiye bugün bir yol ayrımındadır. Vereceğiniz oyla 2023 yılında gençlerimizin yaşayacağı Türkiye'yi belirleyeceksiniz. Bugün hiç olmadığı kadar tehdit ve tehlikelerle yüz yüzeyiz. Gelin bu defa Türkiye'nin geleceği, bağımsızlığı ve bütünlüğü için MHP'nin saflarına katılın. Oyunuzu heba etmeyin" diye konuştu. Afyonkarahisar'da bulunan şehitliklerin ismini tek tek sayan Bahçeli, şunları söyledi:

"Binlerce şehit çevremizde yatıyor. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Hepsinden Cenab-ı Allah razı olsun. Hepsi vatana olan borçlarını ödediler. Biz onlar sayesinde varız, onlar sayesinde hürüz. Hepimizin onlara rahmet ve hürmet borcu var. Afyon olarak hala vatan borcunu ödemeye devam ediyorsunuz. PKK ile mücadele veren şehitlerin sayısına bakıyorsunuz, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diye haykırıyorsunuz. Vatanın bütünlüğüne, milletin birliğine sahip çıkıyorsunuz. Hepinizle övünüyor ve iftihar

ediyorum."

Mitingin sonunda seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara karanfil atan Bahçeli, daha sonra karayoluyla Ankara'ya hareket etti.

(ATA-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

title