Haberler

Mezopotamya Bölgesel Tarım Ekipmanları ve Gıda Hayvancılık Fuarı"

Mardin Valisi Ahmet Cengiz: "Kolektif bir başarı oldu.

Mardin'de "Mezopotamya Bölgesel Tarım Ekipmanları ve Gıda Hayvancılık Fuarı"nın galası yapıldı.

Kızıltepe- Mardin yolundaki Mova Park alışveriş merkezi düğün salonunda yapılan ve 3 gün açık kalan ve 125 firmanın ürünlerinin sergilendiği fuarın galasına Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, belediye başkanları, kamu kurum amirleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Vali Cengiz, şunları söyledi:

"Bu birlik ve beraberliğe samimiyetle söylüyorum çok mutlu oldum. Bu başarıyı bu organizasyonu beklemiyordum. Anket sonuçlarına baktım. Başarılı olduğunu gördük. Bazı şikayetler yakınmalar var ama her fuarda olabilecek yakınmalardı. Gerek stant düzenlemelerinde gerekse parklardaki sıkıntılar var ama temiz alt yapısı hazır tabi mova parka müteşekkiriz. Bu gün hemşerilerimizin heyecanını gördük biz bu işi başardık. Doğrusu tüm iş adamlarımıza sanayicilerimize odalarımıza borsalarımıza kamu çalışanlarımıza il müdürlerimize ilçe kaymakamımıza ve herkese teşekkür ederiz."

Zümrüt Fuarcılık Magrotex 14. Mezopotamya Bölgesel Tarım Ekipmanları ve Gıda Hayvancılık Fuarının Organizasyon Müdürü Mehmet Ünal, yurt içi ve dışından çok sayıda firmanın katıldığını belirtti. - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Cengiz Mezopotamya Kızıltepe Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title