Haberler

Mersin: Dünya Devletleri Anıtı, Türk Devletlerinin Bayraklarıyla Donatıldı

Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi, Dünya Devletleri Anıtı'nı Türk devletlerinin bayraklarıyla donattı.

Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi, Dünya Devletleri Anıtı'nı Türk devletlerinin bayraklarıyla donattı.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Avrupa Birliği'nin taraflı ve yanlı tutumunun ortada olduğunu belirterek, "Sudan bahanelerle her yerde sözde Ermeni soykırımından bahsedilmekte ve hatta anıtları dahi açılmaktadır. Daha da ileri gidilmekte, 'Ermeni soykırımı yoktur' diyenler alınan kararlarla mahkum edilmek istenmektedir. Sözde Ermeni soykırımı bahane edilerek elçilerimizin ve elçilik görevlilerimizin hain pusular kurularak katledilmelerine seyirci kalan bu ülkeler, her halükarda alenen milletimize karşı ne tür bir tavır içerisinde olduklarını ispat etmiş olmuyorlar mı? Bu da gösteriyor ki Türk'ün Türk'ten başka dost yoktur, sözümüzün doğruluğu gün gibi ortaya çıkmaktadır" dedi.

Kocamaz, Avrupa ülkelerinin bu tutumunu telin amacıyla, şehrin en önemli yerine yaptırılan Dünya Devletleri Anıtı'nın, Türk bayrağının yanı sıra diğer Türk devletlerinin bayraklarıyla donatıldığını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title