Haberler

Memur Kenti Yılbaşı Eğlencesine Hazırlanıyor

Ankara'daki oteller, 120 ila 600 lira arasında değişen fiyatlarla değişik seçenekler sunuyor.

Arife Yıldız Ünal - Nilgün Türker - 2012'ye sınırsız eğlenceyle girmek isteyenler için birbirinden özel programlar hazırlayan

Ankara'daki oteller, 120 ila 600 lira arasında değişen fiyatlarla değişik seçenekler sunuyor.

Yıl boyunca pek çok siyasi ve ekonomik toplantılara ev sahipliği yapan oteller, Gülşen, Çelik, Safiye Soyman ve Faik Öztürk gibi ünlülerin showları ve zengin gala menüleriyle yeni yıla Ankara'da girmek isteyenleri ağırlayacak.

Çocuklar için de özel menülerin hazırlandığı otellerde sürpriz eğlenceler ve hediye çekilişleri de yapılacak.

-İçkale'de 120 lira-

İçkale Otel'de iki kişi balo-konaklama-brunch'tan oluşan paketin fiyatı 399 lira.

Yeni yıl menüsü ise meze tabağı, ara sıcak, salata, kestane soslu hindi fleto, meyve buketi, çikolatalı kestane kulesi, işkembe çorbası, filtre kahve ve limitsiz yerli içkiden oluşuyor.

Saat 20.30'da başlayacak yılbaşı gecesinde fasıl ekibi eşliğinde Türk Sanat Müziği, Samyeli Türk Halk Müziği grubu, pop müzik ve fantazi müzikte Yılmaz Gökmen sahne alacak. Oryantal dans ve Grup Egeli'nin de yer alacağı program, saat 03.00'da sona erecek. Hediye çekilişlerinin de olduğu gecenin fiyatı 120 lira.

-Yılbaşında çocuklara özel menü-

Barcelo Ankara Altınel Otel ise çocukları da düşünüp onlar için ayrı bir menü hazırlamış. Çocukların menüsünde patates kızartması, sigara böreği, amerikan salatası, kokteyl sosisin yer aldığı hamburger tabağı, çikolatalı puding, limitsiz meşrubat olacak. Çocuklar için eğlencenin yer alacağı gecede uyku alanı da bulunacak. Çocuk menüsünün fiyatı 50 lira olacak.

Yetişkinler için hazırlanan menüde ise meze tabağı, Uzakdoğu usulü börek, mimoza salatası, hindi rosto, frambuazlı yeniyıl pastası, mevsim meyveleri, terbiyeli işkembe çorbası, limitsiz yerli içki bulunacak. Pınar Ayhan Ensemble'ın sahne alacağı gecenin fiyatı 159 TL'den başlıyor.

-Safiye Soyman ve Faik Öztürk show-

Yılbaşında, Safiye Soyman ve Faik Öztürk Rixos Grand Ankara'da sahne alacak. Rixos Grand Ankara'da, 169 liradan başlayan fiyatlarla saat 20.00'da başlayacak gala gecesi Safiye Soyman ve Faik Öztürk Show ile devam edecek.

Gala menüsü, orkestra programı oryantal gösterisi ve sabahın ilk ışıklarına kadar yılbaşı eğlencesine Ankaralıları bekleyen Rixos Grand Ankara, 2 kişilik odalarda kişi başı 269 liradan başlayan fiyatlarla konaklama fırsatı sunuyor. Fitness center ve kapalı yüzme havuzu kullanımı ile Spa merkezinde Türk hamamı, sauna ve buhar odaları kullanımı gibi uygun paketlerin de sunulduğu otelin her köşesinde yeni yılın gelişi için sürpriz lezzetler hazırlanıyor.

Yeni yıla bu otelde girmek isteyenler, Brasserie Restaurant'da yılbaşına özel gala büfesi ile geleneksel yılbaşı lezzetlerini tadabilecekler.

-Hilton'da yılbaşı gecesinin maliyeti 199 lira-

Ankara HiltonSA yılbaşında konuklarını Marco Polo salonunda ağırlayacak. Kişi başı fiyatın 199 lira olduğu gecede yerli-yabancı pop müzik ağırlıklı çalan 3 kişilik bir grup sahne alacak.

Menüde, tavada kızartılmış Akdeniz karidesi, körili karnıbahar püresi, çıtır dana bacon ile kestaneli ve fırınlanmış kabaklı ravioli, yaban mantarı ve ıspanak kreması, parmesan peyniri ve taze roka, nar sorbesi, ızgara dana bonfilesi, kereviz ve brokoli püresi, patates fondan ve ballı ceviz, bordo usulü kırmızı şarap sos ile çikolata markiz, poşe armut ve beyaz çikolata ezmesi ve meysim meyveleri, peynir tabağı, çay, kahve ve petit fours olacak.

-185-600 lira arasında değişen fiyatlarla yılbaşı balosu-

Swissotel Ankara'da yılbaşını karşılayacakları 2 tane menü bekliyor. Gala menüsünde; geleneksel Türk soğuk meze tabağı, ıspanak ve mantarlı vol aux vent, armut sorbe şampanya ile dana antrikot, çikolatalı kestaneli markiz, gece çorbası ve limitsiz yerli alkollü-alkolsüz içkiler var. Bistro menüde ise marineli zeytinler ve çerez, frenksoğonlı krem peynirli füme somon, rosto et sarması, baharatlı peynir ile körili sebzeli "samosa", Hint usulu şişte tavuk "tikka", limitsiz yerli alkollü-alkolsüz içecek yer alıyor. Yılbaşı balosunun fiyatı masanın sahneye konumuna göre 185-600 lira arasında değişiyor. Gülşen'in sahne alacağı gecede Figen Biricik ve Orkestrasının yanı sıra oryantal dans ve DJ performansı da olacak. Çocuklar için de partinin düzenlendiği gecede hediye çekilişleri yapılacak. Otelde konaklamak isteyenler ise burunch dahil iki kişi için 99 avro ödeyecek.

-Çocuklara, Uğur Böceği menüsü-

Dedeman Otel'de ise saat 19.00'da veda kokteyli ile başlayacak yılbaşı eğlencesinde, işkembe ve mercimek çorba, şans tabağı, piliç sarma, kestaneli ve krokanlı yaş pasta, kuruyemiş, meyve ve sınırsız yerli içecek ikram edilecek.

189 liradan başlayan fiyatlarla çeşitli alternatif eğlenceler sunulan gecede, eski 45'liklerin çalınacak. 23.30'da pop şarkıcısı Çelik'in sahne alacağı gecede, yeni yıla girerken sıcak şarap servisi, 02.30'da da hediye çekilişi yapılacak.

Çocuklar için özel hazırlanan Uğur Böceği menüsünde ise ızgara köfte, patates tava ve yaş pasta bulunacak.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title