Haberler

Manavgat Ziraat Odası 4 Bin Tane Tavuk Dağıttı

Manavgat Ziraat Odası tarafından kırsal kesimdeki üreticilerin, yumurta ve tavuk ihtiyacını karşılamak amacıyla tanesi 15 liradan tavuk dağıtımı gerçekleştirdi.

Manavgat Ziraat Odası tarafından kırsal kesimdeki üreticilerin, yumurta ve tavuk ihtiyacını karşılamak amacıyla tanesi 15 liradan tavuk dağıtımı gerçekleştirdi. Ziraat Odası'na başvuruda bulunan vatandaşların talepleri doğrultusunda Kavaklı Mahallesi'nde bulunan Çarşamba Pazarında gerçekleştirilen tavuk dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinde Çarşamba Pazarı'na gelen vatandaşlar bölgemize uygun Lohman Brown(kırmızı tavuk), Sosex(beyaz tavuk), Atak's (siyah tavuk), Pileymot(çil tavuk) cinsi 4 bin adet tavuğu kısa sürede tüketti.

Tavuk dağıtımını yeni duyan ve Çarşamba Pazarı'na gelen vatandaşlar tavuk alamadan evlerine dönerken, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, vatandaşların talebi karşısında duyarsız kalmayacaklarını, en kısa zamanda yeniden tavuk dağıtımı yapacaklarını söyledi. İlgilerinden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Metin "Vatandaşlarımız tavuklarını almak için hava aydınlanmadan dağıtım yapılacak yere geldiler. Vatandaşlarımıza tavuklar 15, Horozlar ise 20 liradan satışı gerçekleştirildi. 250-300 taneye kadar tavuk alan vatandaşlarımız oldu. Bazı vatandaşlarımız nasıl olsa fazladan gelir diyerek ismini ve talebini odamıza yazdırmadan buraya gelmiş. Maalesef onların taleplerini karşılayamadık. Ama onlardan isimlerini ve taleplerini aldık. Tavuk talebi olan vatandaşlarımızdan en kısa sürede odamıza gelerek taleplerini yazdırmalarını istiyoruz. En kısa zamanda yeniden getirerek vatandaşlarımıza dağıtım yapacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Kavaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title