Haberler

2,5 Milyon Takipçisi Olan Youtube Fenomeni Ölümden Döndü

Güncelleme:

Youtube üzerinden paylaştığı videolarla 2,5 milyondan fazla takipçiye hitap eden Ruhi Çenet, geçirdiği trafik kazası sonucu büyük tehlike atlattı.

Video paylaşım sitesi Youtube'da 2,5 milyondan fazla takipçisi bulunan ve özellikle eğitici videolar ile sayısız hayranı bulunan Ruhi Çenet, Orhangazi'de kendi kullandığı otomobil ile kaza yaptı. Hafif yaralanan Ruhi Çenet Orhangazi Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, saat 10.30 sıralarında Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu, Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre video paylaşım sitesi Youtube'da özellikle eğitici ve öğretici videolar paylaşarak 2,5 milyondan fazla takipçi sayısına ulaşan ve bir fenomen haline gelen Ruhi Çenet (37), 41 K 1122 plakalı otomobil ile Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunda Bursa istikametinden İstanbul istikametine seyir halindeyken, Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi mevkiinde aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Bariyerleri parçalayarak durabilen ve hurdaya dönen otomobilde bulunan Youtube fenomeni Ruhi Çenet ile yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı Yusuf Fazıl Çuhadar (22) yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan Ruhi Çenet ile arkadaşı Yusuf Fazıl Çuhadar burada ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Orhangazi İzmir Gebze 3. Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı?
500

Yorumlar (10)

CEMAL OKKA:

geçmiş olsun tanımıyom ama tanımakta istemiyom

6
10
yanıtYanıtla
Superman:

Evine kapanıyor saatlerce bilgisayar oyunu oynuyor bu salak dediğimiz, ezik, bir kızla iletişime geçemeyen, klavyede döktüren yüz yüze geldiğinizde iki kelimeyi bir araya getiremeyen, sivilceli, iskeletor arkadaşlarımızın günümüz adı Youtuber, zamanında ortamda adam yerine konulmuyordu, şimdi 2, 5 milyon kendine benziyeni bulabiliyor, bravo ve geçmiş olsun

3
4
yanıtYanıtla
adalet gel artık:

2 tane habere baktım yorum kapalıydı için yandı yazamadan duramıyorum otizimli çocuğa ve cocuklarının yanındaki kadına tacizde bulunan adam akşam vakti morelim bozul nefret edıyorum adeletsizlikten :(

6
0
yanıtYanıtla
Amin.:

Ruhi kardeşimize çok geçmiş olsun.

5
1
yanıtYanıtla
adamın birii:

geçmiş olsun ruhiiii korkutma bizi seni çok seviyoruz sensiz bu alem tatsız tuzsuz olur

4
1
yanıtYanıtla
Cem:

Geçmiş olsun ruhican

3
1
yanıtYanıtla
Van münih:

Eyy ruhh. Ölse ne olurrr ölmese ne olurrr.

1
2
yanıtYanıtla
Hanimefendi:

Ruhi Cenet kardesimize gecmis olsun, videolarini izleyince kalitesini egitimini olgunlugunu anlarsiniz. Arastirmalari cok guzel. Ayrica yurt disi seyehat videolarindan daha fazla bekliyorum.

2
1
yanıtYanıtla
Falan oğlu filan:

Bilen bilir kral ercik vardı evine kapanıp video çekerdi o zamanlar deli derlerdi ona şimdi onun izinden gidenler fenomen oldu o deli kaldı

1
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Bu adam 37 yasında mı yok ya yanlıslık olması lazım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title