Haberler

Nazlı Hamarat 5 Günlük Bebeğiyle Cilt Bakımına Gitti

Güncelleme:

TV 8'de yayınlanan 'İşte Benim Stilim' adlı yarışmayla ünlenen Nazlı Hamarat, 5 günlük bebeğiyle Nişantaşı'ndaki bir güzellik merkezine gitti.

Nazlı Hamarat, 5 günlük oğlu İlter Noyan ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Hamile olduğunu kısa bir süre önce sosyal medya hesabından duyuran Hamarat'ın dünyaya yeni gelen bebeğiyle dışarı çıkması tepkilere neden oldu.

5 GÜNLÜK BEBEKLE BAKIMA GİTTİ

Oğlu İlter'le dışarı çıktığını Instagram hesabından duyuran Nazlı Hamarat, "Dun ilter Noyan'ın bugün de benim doktor kontrollerimiz vardi 40'ı çıkmadığı yazanlar için yazıyorum bunu." dedi. Nişantaşı'na gelmişken güzellik merkezine giden Hamarat, "Doğum sonrası biraz güzelleştik" dedi.

Nazlı Hamarat 5 Günlük Bebeğiyle Cilt Bakımına Gitti

"BEBEĞİMİN BABASI BİR HATAYDI"

hamarat bebeğinin babası bir süre sakladıktan sonra bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Aydın Gaffar olduğunu söyledi. "Babasını öğrendiğinizde üzülürsünüz diye korkuyorum. O bir hataydı ama bir meleği bu yüzden cezalandırmak istemedim" dedi.

Nazlı Hamarat 5 Günlük Bebeğiyle Cilt Bakımına Gitti

Nazlı Hamarat 5 Günlük Bebeğiyle Cilt Bakımına Gitti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500

Yorumlar (31)

melek aktaş:

bizim de bebeğimiz oldu. diyebilirim ki bebeği tutamıyor bile. Yanında bakıcısıyla gezmese bebek bakımsızlıktan dayanamazdı . Malesef bebeğe de yazık olmuş, böylebir annesi var yazık yazk

26
6
yanıtYanıtla
kamse:

ya ne gereksiz bir insandır bu . . yazık günah bebeğe hee

21
7
yanıtYanıtla
ADA:

5 günlük lohusamı şimdi bu her tarafı açık

18
8
yanıtYanıtla
kamsse:

ahaha bize de ağustos ayında yelek çorap giydirdiler :)))

yanıt0
yanıt0
volkan:

Nazlı hamarat zaten güzel

5
18
yanıtYanıtla
gözde:

Bu kadın kim ? Mesleği ne ? Niye bukadar çok haberini yapiyorsunuz bunun ? peki bu ahlaksızlığı niye normal bi şeymiş gibi insanların zihninde algı yaratacak şekilde yaziyosunuz ? bi şey demiycem kafamda çok deli sorular var benim cevaplarını bulmaya gidiyorum :)

17
5
yanıtYanıtla
1234:

İnsanmı şimdi bu, yakıştıran oldumu bunu anneliğe. .

15
7
yanıtYanıtla
xxxx b:

bu kim niye surekli haberini yapiosunuz kim bu ya kim

15
5
yanıtYanıtla
wxyz:

saçma sapan haber ya

13
5
yanıtYanıtla
büşra:

bu kadini görünce midem bulanioooo :)

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title