Haberler

Halil Sezai, Bodrum'da Temizlik İşçileriyle Kavga Etti

Güncelleme:

Bodrum tatilinde önceki akşam Gümüşlük'teki bir barda yakın arkadaşlarıyla bir araya gelen şarkıcı, temizlik işçileriyle birbirine girdi.

İddiaya göre olay, Sezai’nin mekânın arka bahçesinde temizlik yapan işçilerin önüne şişe atmasıyla başladı.

YUMRUKLAR KONUŞTU

Sezai’yi sözlü olarak uyaran işçiler, alkollü de olan şarkıcının sert tepkisiyle karşılaştı. Bunun üzerine ortam gerildi ve tartışma birden yumruklu kavgaya dönüştü. Halil Sezai, çevredekilerin araya girmesiyle sonlanan kavganın ardından mekândan ayrıldı.

Kaynak: Magazin

Halil Sezai Gümüşlük Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500

Yorumlar (4)

Almanyali_66:

Kim ula bu ? Taniyan var mi ?

23
7
yanıtYanıtla
hakan ekmelettıncan_hassan@hotmail.com:

senın gıbı cahıller tanımaz

yanıt0
yanıt0
insan olmak:

egitimsart

9
1
yanıtYanıtla
atam:

:)) medeni olmak için roysroysun etrafında gezmeye gerek yok adam olmak için önce cevreni temiz tut . gerci oda alkolluymuş sarhoun mektubu okunmaz zaten dayagınıda yemiş bidaha yapmaz :))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title