Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 3-2 yenen Beşiktaş, puanını 45'e yükselterek, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 2'ye indirdi.

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 3-2 yenen Beşiktaş, puanını 45'e yükselterek, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 2'ye indirdi.

Fiyapı İnönü Stadı'nda ağırladığı rakibi karşısında 2 kez yenik duruma düşen siyah-beyazlılar, son anları adeta nefesleri kesen maçtan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ın 90+6. dakikada attığı golle galip ayrılmayı başardı.

Almeida (2) ve Egemen'in golleriyle rakibini mağlup eden üçüncü sıradaki siyah-beyazlılar, 47 puanlı lider Galatasaray'a maç fazlasıyla 3 puan daha yaklaşırken, ikinci sıradaki Fenerbahçe ile de yine maç fazlasıyla puanları eşitledi.

Ligde üst üste 3. galibiyetini alan "Kara Kartallar", 23. haftada 30 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

-Beşiktaş'ta büyük sevinç-

90+6. dakika golüyle 3 puana ulaşan Beşiktaş'ta büyük sevinç yaşandı.

Egemen Korkmaz'ın, 6 dakikalık uzatmanın son anında attığı galibiyet golü sonrası teknik direktör Carlos Carvalhal ile antrenör Roland Koch saha içine girerek, siyah-beyazlı futbolcuların gol sevincine katıldı.

Protokol tribünündeki Beşiktaşlı yöneticiler ve siyah-beyazlı taraftarlar da golün coşkusunu doyasıya yaşadı.

Bu arada, maçta iki kez öne geçmesine rağmen İstanbul'dan puansız ayrılan Gaziantepsporlu futbolcular ise maç sonu adeta yıkıldı.

-Hakem Özkalfa'ya büyük tepki-

Beşiktaşlı taraftarlar, Gaziantepsporlu futbolcuların zaman geçirmeye yönelik hareketlerine göz yumduğu gerekçesiyle maçın hakemi Tolga Özkalfa'ya büyük tepki gösterdi.

Özellikle kaleci Mahmut Bezgin'in uzun süren tedavisine öfkelenen taraftarlar, kırmızı-siyahlı takımın yanı sıra, hakem Özkalfa'ya tepkilerini dile getirirken, "Yere yatsana, yere yatsana, Tolga Özkalfa yere yatsana" diye tempo tuttu.

-Beşiktaş, yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı-

Beşiktaş, Gaziantepspor galibiyetiyle resmi maçlardaki yenilmezlik serisini 15'e çıkardı.

Son mağlubiyetini 6 Kasım 2011 tarihinde Ankara deplasmanında Gençlerbirliği karşısında 4-2'lik sonuçla alan siyah-beyazlılar, bu maçtan sonra 12'si Spor Toto Süper Lig, 2'si UEFA Avrupa Ligi, 1'i de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 15 karşılaşmada mağlup olmadı.

"Kara Kartallar", 15 maçlık yenilmezlik serisinde 11 galibiyet, 4 de beraberlik elde etti.

-Beşiktaş, Gaziantepspor'u ligde 5 maç sonra yendi-

Beşiktaş, bu akşamki son dakika galibiyetiyle, Gaziantepspor karşısında Süper Lig'de 5 maç sonra 3 puan alabildi.

Siyah-beyazlılar, 2008-2009 sezonunda iki maçta da 3-0 yendiği rakibi karşısında son 5 lig maçından 4'ünde berabere kalmış, 1'ini yitirmişti.

"Kara Kartallar", galip gelemedikleri son 5 lig maçında Gaziantepspor'a sadece 1 gol atabilmişken, bu akşamki karşılaşmada rakibinin filelerini 3 kez havalandırdı.

-Beşiktaş'ın iç sahada 8. galibiyeti-

Beşiktaş, Gaziantepspor galibiyetiyle iç sahadaki 12. maçında 8. galibiyetini aldı.

Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de bu sezon 11'i Fiyapı İnönü Stadı, 1'i de

(Orduspor maçı) cezası nedeniyle Antalya'daki Mardan Antalyaspor Stadı'nda oynadığı 12 iç saha maçında puanını 27'e çıkardı.

Kendi evindeki tek yenilgisini 6. haftada, 15 Ekim 2011 tarihinde 2-0'lık sonuçla Kayserispor'a karşı alan "Kara Kartallar", Fenerbahçe (2-2), Galatasaray (0-0) ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor (1-1) maçlarında ise eşitliği bozamadı.

-Beşiktaş Dolmabahçe'de 6'da 6 yaptı-

Beşiktaş, Gaziantepspor galibiyetiyle Fiyapı İnönü Stadı'nda üst üste oynadığı 6. resmi maçı da kazandı.

Kendi evindeki son kaybını 11 Aralık 2011 tarihinde Süper Lig'de 1-1'lik sonuçla İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında yaşayan siyah-beyazlılar, 4'ü Spor Toto Süper Lig, 1'i UEFA Avrupa Ligi, 1'i de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere Dolmabahçe'de oynadığı son 6 resmi maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş'ın, Fiyapı İnönü Stadı'nda oynadığı son 6 resmi maçın sonuçları şöyle:

Tarih Organizasyon Rakip Sonuç

---------- ------------------- -------------------- -----

14.12.2011 UEFA Avrupa Ligi Stoke City 3 - 1

22.12.2011 Spor Toto Süper Lig Kardemir Karabükspor 1 - 0

04.01.2012 Spor Toto Süper Lig Eskişehirspor 2 - 0

11.01.2012 Ziraat Türkiye Kupası G.Antep B.Şehir Bld. 2 - 1

15.01.2012 Spor Toto Süper Lig Bursaspor 3 - 1

24.01.2012 Spor Toto Süper Lig Gaziantepspor 3 - 2

-Beşiktaş'tan kafayla 14. gol-

Spor Toto Süper Lig'de sezonun kafayla en çok gol atan takımı Beşiktaş, Gaziantepspor filelerini de 1 kez kafayla havalandırdı.

Siyah-beyazlılar, Almeida'nın kafa vuruşuyla 1-1'lik beraberliği yakalarken, ligdeki toplam 35 golünden 14'ünü kafa vuruşları sonucu kaydetti.

-Almeida'dan gollere devam-

Beşiktaş'ın bu akşamki 3 golünden 2'sini atan Hugo Almeida, bu sezon Süper Lig'de 7. golünü kaydetti.

Portekizli futbolcu, Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarının ardından bu akşam da fileleri havalandırırken, son 3 maçı boş geçmedi ve 4 kez gol sevinci yaşadı.

-Veli Kavlak ve Almeida cezalı-

Beşiktaş'ta bu sezon 4. sarı kartlarını gören Veli Kavlak ve Hugo Almeida, cezalı duruma düştü.

Her iki futbolcu da, ligin 23. haftasında Kayserispor ile deplasmanda yapılacak maçta takımındaki yerlerini alamayacak.

-Sarı kartlar havada uçuştu-

Son anları büyük bir heyecana ve gerilime sahne olan maçta sarı kartlar da adeta havada uçuştu.

Hakem Tolga Özkalfa, 7'si Gaziantepspor'dan, 5'i Beşiktaş'tan olmak üzere toplam 12 futbolcuya sarı kart gösterdi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantepspor Galatasaray Fenerbahçe Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title