Haberler

Maçın Ardından

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Vedat İnceefe 'Herkes Fenerbahçe'yi Yenen Takımı Yenmek İstiyor' Dedi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Vedat İnceefe 'Herkes Fenerbahçe'yi yenen takımı yenmek istiyor' dedi.

İnceefe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi bir oyun sergilediklerini düşündüğünü söyledi.

Sahada, Ankaragücü ile başa baş mücadele ettiklerini, hatta oyunun bazı bölümlerinde rakip takımdan daha iyi oynadıklarını ifade eden İnceefe, şunları kaydetti:

'Kupayı iyi yerde bitirdik. Grup maçlarını Fenerbahçe'nin üstünde tamamladık. Bizim için bu önemliydi. Takımım, 18-19 günde altı maç yaptı. Oynayan oynamayan arkadaşlarım herkes bu maçlarda kendine yer buldu ama bizim için önemli olan ligdeki Turgutlu maçı. Ligde iyi yerlere gelebilmek, üst sıraları yakalayabilmek, oradan da play-offlara gidebilmeyi hedefliyoruz. İlk beşe girip, Bank Asya'ya katılmak istiyoruz.'

İncefe, Ziraat Türkiye Kupası'nın kendileri için iyi bir tecrübe olduğunu, 4 puan alarak Fenerbahçe'nin üstünde grupları tamamlamalarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise maçtan sonra basın odasına gelmeyerek açıklama yapmadı.

(YSM-AY-ZZ) - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title