Haberler

Liseler Arası Genç Erkek ve Kız Basketbol Müsabakaları Sona Erdi

Bilecik’in ev sahipliği yaptığı Liselerarası Genç Erkek ve Genç Kızlar Basketbol Müsabakaları dün yapılan maçlar ile sona erdi.

Bilecik'in ev sahipliği yaptığı Liselerarası Genç Erkek ve Genç Kızlar Basketbol Müsabakaları dün yapılan maçlar ile sona erdi.

Bilecik Atatürk Kapalı Spor ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda oynanan ve 3 gün süren müsabakalara 23 takım katıldı. Müsabakalarda Bilecik'i 1 kız ve 1 erkek olmak üzere 2 takım temsil etti. Müsabakalarda; erkekler A grubunda Isparta Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi, B grubunda Antalya Döşeme Altı Özel Toros Anadolu Lisesi ve C grubunda Bolu Fen Lisesi grup birincisi olarak bir üst tura yükseldiler. Genç kızlar A grubunda İzmir Karşıyaka Anadolu Lisesi, B grubunda İstanbul Bakırköy Özel Oğuz Kaan Koleji, C grubunda Bolu M. Çizmecioğlu Anadolu Lisesi grup birincileri olarak bir üst tura yükseldiler. Bilecik temsilcisi olan Bilecik Anadolu Lisesi son günde Antalya Döşeme Altı Özel Toros Anadolu Lisesine 30-68 skorla mağlup olarak grup maçlarında sadece 1 galibiyet elde etti. Genç kızlarda Bilecik'i temsil eden Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi ise son maçında Yalova Anadolu Lisesine 24-37 mağlup olarak grup maçlarını galibiyet alamadan tamamladı.

Bilecik Basketbol İl Temsilcisi Aziz Torun, 23 lise takımının katıldığı güzel bir organizasyon yapıldığı belirterek, "Bu turnuva ilimizin tanıtımı açısından da katkı sağladı. Buradan çıkan takımlar 10-13 Şubat tarihleri arasında Çanakkale'de oynanacak yarı final müsabakalarına katılacaklar. Önümüzdeki senelerde nasip olursa yeni yapılan kapalı spor salonunda final müsabakaları da oynanmasını arzu ediyorum. Bu anlamda herkesin katkı sağlayarak basketbol seven bir il olarak vatandaşlarımıza iyi müsabakalar izletmek istiyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şeyh Edebali Bilecik Antalya Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title