Haberler

    Uygulamalı Kali Linux Eğitimi

    Eğitimin Amacı: Kali Linux eğitimi, saldırı işletim sistemi olan Kali sisteminin kurulumundan gelişmiş ayrıntılarına kadar anlatıldığı bir eğitimdir.

    Eğitimin Amacı:

    Kali Linux eğitimi, saldırı işletim sistemi olan Kali sisteminin kurulumundan gelişmiş ayrıntılarına kadar anlatıldığı bir eğitimdir. Bu eğitimi alan katılımcı Kali işletim sistemini etkin kullanımını uygulamalı olarak öğrenecektir.

    Eğitim Seviyesi: Giriş

    Ön Gereksinimler: Yok

    Eğitim Süresi: 1 Gün / 7 saat 09: 00-17: 00

    Eğitim Ücreti: 500 TL + KDV (Peşin) (Ödeme için lütfen 0 553 337 48 11 ile irtibat kurunuz)

    Eğitim Tarihi:

    Mart 2017 (8 Mart)

    Eğitim Yeri: Originn Coworking / İzmir (Yer değişikliği olabilir, Lütfen teyit alınız)

    Ücrete Dahil Hizmetler:

    -1 adet DVD (Kali 2016.2)

    -Eğitim boyunca çay/kahve ve atıştırmalık

    -1 öğle yemeği

    -Dijital Kali Dökümanı

    Sertifika: Eğitime katılım sertifikası verilecektir.

    Kimler Katılmalı:

    IT güvenlik görevlileri, denetçiler, güvenlik uzmanları, sistem ve ağ yöneticileri, Adli bilişim uzmanları, Bilişim hukuku alanı çalışanları, öğrenciler

    Detaylar:

    Notlar:

    -Eğitimlerin açılması için en az 5 kişi katılım zorunluluğu vardır. Bu sayı tamamlanmazsa eğitim bir sonraki aya ertelenir.

    -Ay bazında günler küçük değişiklikler gösterebilir.

    Detaylar :

    İl : İzmir

    İlce : Bornova

    Mekan : Originn Coworking

    Mekan Adresi : (Yer değişikliği Olabilir..) Başlangıç Saati : 08.03.2017 09: 00: 00

    Bitiş Saati : 08.03.2017 17: 00: 00

    Kategori : Uygulamalı Kali Linux Eğitimi

    Tür : Seminer

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İzmir Linux Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title