Haberler

Kocaeli'de Dolandırıcılık Operasyonu

Gebze ilçesinde bir kargo şirketine ait depodan nakliyat şirketine ait bir kamyona yüklenen yaklaşık 3 milyon TL değerindeki elektronik eşyayı satmaya çalıştıkları iddia edilen 3 şüpheli, tutuklandı.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) faaliyet gösteren kargo şirketine ait depodan nakliyat şirketine ait kamyona yüklenerek teslim edilmeyen yaklaşık 3 milyon lira değerindeki akıllı cep telefonu, televizyon, mikro dalga fırını piyasaya sürmeye çalıştıkları iddia edilen kamyon şoförü ve 2 kişi tutuklandı.

Polis ekipleri, bir kargo şirketinin nakliyat şirketine teslim edilmek üzeri deposundan yüklenen elektronik eşyaların ulaşmaması üzerine çalışma başlattı.

Çalışma kapsamında kayıt altındaki eşyaların bir kısmının piyasaya sürüldüğünü tespit eden ekipler, kamyonun sürücüsü E.Y. ile R.A. ve M.H'yi gözaltına aldı.

Ayrıca, şüphelilerin ifadelerinin ardından İstanbul'dan çalındığı belirlenen 2 milyon TL değerinde 850 adet cep telefonu sahiplerine teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title