Haberler

Kocaeli - Chp Kocaeli Milletvekili Cevdet Selvi:"Millet, Chp İle Beraber Sorunları Aşmaya Karar Verdi´

Deniz Baykal'ın İstifasının Ardınan Genel Başkan Vekili Olarak CHP'yi Kongreye Götüren Eski Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Cevdet Selvi, İzmit'te Düzenlediği Basın Toplantısında, Türkiye'de Halkın Sorunlarının Yok Sayıldığını ve Bunalımın Her Gün Şekil Değiştirdiğini Söyledi. Selvi, Milletin CHP ile Beraber Bu Sorunları Aşmaya Karar Verdiğini Belirtti.

Deniz Baykal'ın istifasının ardınan Genel Başkan Vekili olarak CHP'yi kongreye götüren eski Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Cevdet Selvi, İzmit'te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de halkın sorunlarının yok sayıldığını ve bunalımın her gün şekil değiştirdiğini söyledi. Selvi, milletin CHP ile beraber bu sorunları aşmaya karar verdiğini belirtti.

CHP Kocaeli İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Cevdet Selvi, sorumsuzca birtakım gelişmelerin tüm yurttaşların yüreğini sızlattığını belirttiği konuşmasında şunları söyledi: "Olağanüstü dönemlerimizden bir tanesini daha yaşıyoruz. Halkın sorunları adeta yok sayıldığı gibi bu bunalım her geçen gün şekil değiştiriyor. Sorumsuzca birtakım gelişmeler tüm yurttaşlarımızın yüreğini sızlatır hale geldi. Hiçbir sorun ciddiye alınmıyor. Sorunları kamufle etmek için her türlü gayret sarfediliyor. İşsizlik, yoksulluk, yolsuzluk artık Türkiye'nin her gün yaşadığı olay haline geliyor. Bu nedenle artık yurttaşlarımız bu gelişmeler karşısında ülkenin sahipsiz olmadığını biliyor. Birlik içinde ve CHP ile beraber bu sorunları aşmaya karar verdi. Bütün Türkiye'de umut ve heyecan bu noktada. Çünkü 8 yıl Türkiye'ye çok zaman kaybettirdi. Hatta Türkiye'yi geriye götürdü. "

Cevdet Selvi açıklamasında şu anda hiçbir soruna dönüp çözüm bulma ihtiyacı gösterilemediğini, iktidarın sorumsuzluğunun yurttaşların işi kendilerinin ele almaya karar vermelerine neden olduğunu da söyleyen Cevdet Selvi şöyle devam etti: "Bu tehlikeli gidişi durduracak, bu koşullarda sorunları çözmeye karar vermiş, hazırlığını yapmış yeni bir iktidara ihtiyaç var. Bu hazırlık, bu kararlılık halkla bütünleşme imkanını bulan CHP'dedir. Bütün Türkiye'de artık çözüm halkla CHP 'nin birleşmesinden doğan güçtedir. İlk sandığa gidildiğinde Türkiye bu makus talihini yenecektir. Aydınlık geleceğin şekillenmesini sağlayacaktır. CHP'nin gerçekleştireceği her şey son derece açıktır. Demokratik, laik, sosyal hukuk devleti, insanların güleryüzle güvenlik içinde ve kimseye muhtaç olamadan yaşayabileceği bir çağdaş Türkiye'yi CHP hazırladığı politikalarla gerçekleştirecektir. Son olaylar son derece tehlikeli ve üzücüdür. Hazırlık yapılmamış, dış politikanın iç politikada kullanılması için her türlü gayret gösterilmiştir. Ama bunun yanı sıra halkın gündemiyle iktidarın gündemi hiçbir zaman örtüşmemiştir. Bu ihmaller, istismarlar ve baskılar artık son bulacaktır.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title