Haberler

Kim, Ne Cevap Verdi?

Ünlüler Bu Soruyu Yanıtladı, Kimi Kızdı Kimi Doğal Buldu... İşte Özel Cevaplar...

ÜNLÜLER BU SORUYU YANITLADI, KİMİ KIZDI KİMİ DOĞAL BULDU... İŞTE ÖZEL CEVAPLAR...

'Gelin Benim Olacak' adlı filmle gündeme gelen bu soruya bakın ünlüler nasıl yanıt verdi...

Şu sıralar vizyonda olan, başrollerini Patrick Dempsey ve Michelle Monaghan'ın paylaştıkları 'Gelin Benim Olacak' adlı film; en yakın arkadaşına aşık olduğunu fark eden ve onun bir başkasıyla evlenmesini engellemek için harekete geçen genç bir adamın öyküsünü anlatıyor. Film, gerçek hayatta sıkça rastladığımız konusuyla dikkat çekiyor.

Günaydın, bu filmden yola çıkarak ünlü isimlere, 'Siz hiç en yakın arkadaşınıza aşık oldunuz mu?' diye sordu. Kimileri bu durumu etiğe aykırı olarak değerlendirdi, kimileri aşkın insanın karşısına ne zaman çıkacağının belli olmadığını söyledi. İşte ünlülerden gelen ilginç yanıtlar...

Böyle şeylere karışmam!

Doğa Rutkay

Başıma bugüne kadar hiç böyle bir şey gelmedi. Kendime ait etik değerlerim vardır. Ben, böyle şeylere karışmayı sevmem.

Bu durumun örnekleri çok

Ece Gürsel..

Zaman Zaman içinde birbirini çok iyi tanıyan iki dostun arkadaşlıklarının aşka dönüşmesi doğal bir şey. Bunun çok örnekleri var etrafımda ama benim başıma hiç gelmedi. Bunun çok doğru olduğunu da düşünmüyorum. Yıllarca arkadaşınız olarak gördüğünüz birine, öyle yaklaşmanız çok zor. Başıma gelse de, belli etmezdim zaten.

Çirkin bir şey!

Alex

Kimsenin başına gelmesin. Yaşamadım ama insanın nasıl bir girdabın içine düşeceğini tahmin edebiliyorum. Çok çirkin bir davranış.

Biz Okan'la arkadaştık

Zeyno Gönenç..

Biz Okan Bayülgen'le okuldayken kanka olmasak da, çok iyi arkadaştık. Sonra aşık olduk ve evlendik. Ben böyle şeylerin tek taraflı olduğunu düşünmüyorum. Genelde iki taraf da aynı şeyleri hisseder. Bir anda karşınızdaki insana bakış açınızın değiştiğini fark edebilirsiniz.

Yakınlık duyarsam saklamam!

Öykü Serter..

Başıma hiç böyle bir şey gelmedi çünkü bence o mesafe barizdir. Yani arkadaş olduğun kişiye duyduğun yakınlık bellidir. Hiç arkadaşıma aşık olmadım ama eğer olsaydım açıklardım. Çünkü aşk, saklanacak bir duygu değil.

Çok iyi düşünmeden hislerimi ona açmam

Hakan Aysev..

Böyle bir olay hiç yaşamadım ama aşkın nerede karşınıza çıkacağı belli olmaz. Hayatta her şey olabilir ve aşk sizi her yerde yakalayabilir. Bugüne kadar böyle bir şey yaşamamış olmam, bundan sonra da yaşamayacağım anlamına gelmez. Yalnız eğer çok kıymetli bir arkadaşımsa; onu kaybetmemek adına hislerimi açmadan önce çok iyi düşünürüm ve bir karar veririm. Zaten aşık olduğum biriyle de artık arkadaş kalamam herhalde.

Ben hiç tasvip etmiyorum!

Işın Karaca..

Bugüne kadar böyle bir olay yaşamadım ve yaşamak da istemem. O duruma düşmek insana çok acı verir. Bunu kabul etmek ya da bünyeden dışarı atmak zaman alır. Bu; benim hiç tasvip ettiğim bir durum değil.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title