Haberler

Kilis: Kilis'te İl Özel İdare Çalışmaları

Kilis İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, 2007 Yılı İçerisinde 10 Köyün Kanalizasyonu ile 40 Köye Köy Meydanı Yapılacağını Söyledi.

Kilis İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, 2007 yılı içerisinde 10 köyün kanalizasyonu ile 40 köye köy meydanı yapılacağını söyledi.

Eryılmaz, Kilis'te köylerin alt yapısını güçlendirmek için çalışma başlattıklarını belirtti. Eryılmaz, "Bu çerçevede 10 köyün kanalizasyonu yapacağız. 40 köye ise köy meydanı yapacağız. Yeni yıl ile birlikte bu projelerin ihaleleri yapılarak inşaat çalışmalarına kısa süre içerisinde başlanacak. Köylerde oturan vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için sağlamak için İl Özel İdaresi olarak çalışıyoruz" dedi.

Eryılmaz, 2007 yılı içerisinde yapılacak köy meydanı projesine büyük önem verdiklerini belirterek, "2008 yılı içerisinde tüm köylerimize köy meydanı bitirilmiş olacaktır. Köy meydanı projesi bitince vatandaşlar rahat bir ortamda düğün, nişan, sünnet ve benzeri etkinlikler ile taziyeler kabul edilecek ortam sağlanacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title