Haberler

Kilis, Dünyanın En Prestijli Dergilerinden Skylife'ın Mayıs Sayısında

Türk Hava Yolları’nın aylık seyahat dergisi Skylife, bu ay ki sayısında, Suriyeli mültecilere kapısını açarak “Nobel Barış Ödülü”ne layık bir kardeşlik örneği gösteren Kilis’e yer verdi.

Türk Hava Yolları'nın aylık seyahat dergisi Skylife, bu ay ki sayısında, Suriyeli mültecilere kapısını açarak "Nobel Barış Ödülü"ne layık bir kardeşlik örneği gösteren Kilis'e yer verdi.

Gerek Türkiye'de, gerekse yabancı birçok ülkede binlerce kişi tarafından okunan dergi, Kilis'in tarihi, mimari, kültürel ve toplumsal zenginliklerine dikkati çekti.

Dünyanın birçok yerinde göç kaynaklı toplumsal sorunlar patlak verirken, Kilis'in Suriyeli kardeşleri ile toprağını, aşını ve işini paylaştığını vurgulayan dergi, mültecilerin Kilis Valisi Süleyman Tapsız ve Kilis halkının takdire şayan çabaları sonucunda dünya standartlarının çok üstündeki koşullarda ağırlandığını kaydetti. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Hava Yolları Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title