Haberler

Kiad'dan Protokole İftar Yemeği

Kilisli İşadamları Derneği (KİAD) tarafından protokole iftar yemeği verildi.

Kilisli İşadamları Derneği (KİAD) tarafından protokole iftar yemeği verildi.

Polisevinde düzenlenen iftar yemeğine; Vali Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Vali yardımcıları; Ahmet Karatepe ve Murat Kahraman, dernek üyeleri ile daire amir ve müdürleri katıldı.

Yemekten sonra bir konuşma yapan KİAD Başkanı Vakıf Şarkbay, "Hedefimiz, sanayici ve işadamlarımızı daha ilerilere taşımaktır. Bunun için de çalışmalarımız ve etkinliklerimiz artarak devam edecek. Bu akşam bizleri kırmayarak davetimize icabet eden protokol üyelerine ve dernek üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Yusuf Odabaş ise yaptığı konuşmasında, "Ramazan ayı rahmet, bereket, mağfiret ve yardımlaşma ayıdır. Bu ayda yapılan ibadetlerin ecri daha fazladır. Onun için bu tür toplantıların birliğe, beraberliğe, kardeşliğe büyük faydası var. Sivil toplum örgütlerimiz, işadamları derneğimiz bunu gelenek haline getirmiş. Öncelikle teşebbüs gücünün mutlaka bizim ülkemizde bir yere gelmesi lazım. Onları bir araya getirip birlikte hareket etme yollarını araştırıp, birlikte hareket edebildiğimiz sürece, ülkede yatırımların gelişmesi, aynı zamanda yurt dışındaki alanlara da yönelmesi, bu vesileyle yolların aranmasında fayda vardır. Onun için bu derneğimize, derneğimizin üst kuruluşuna buradan teşekkürlerimi belirtmek istiyorum" diye konuştu. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Abdi Bulut İsmail Güvenç Yusuf Odabaş Karatepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title