Haberler

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'dan Çarpıcı Açıklamalar

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bu Sezon Sık Sık Hakem Hatalarıyla Karşılaştıklarınıı Söyledi. Sağlam, "Hakem Hataları Olmasa, 27 Puanla Zirvedeydik. Ama, İşimize Saygımızdan ve Terbiyemizden Susuyoruz" Dedi. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'la İlgili Transfer Söylentilerini de Yalanlay...

Kayserispor Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, bu sezon sık sık hakem hatalarıyla karşılaştıklarınıı söyledi. Sağlam, ¨Hakem hataları olmasa, 27 puanla zirvedeydik. Ama, işimize saygımızdan ve terbiyemizden susuyoruz¨ dedi. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal`la ilgili transfer söylentilerini de yalanlayan Sağlam, ¨3 büyüklerden hangisiyle maçımız varsa Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal oraya transfer ediliyor¨ dedi.

Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yerel bir televizyonnun canlı yayınına katılarak,gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bu sezon hakem hatalarından çok canlarının yandığını söyleyen Sağlam, ¨Galatasaray, Fenerbahçe, Sivas, Ankaraspor, Gaziantep ve Gençlerbirliği maçlarında hakem hatalarından puanlar kaybettik. iyi niyetli hatalar dışında, sonuca etki eden hatalardı bunlar. Bu hatalar olmasa puan hanemizde 6-8 puan daha fazla olacaktı ve 27 puanla zirvede olacaktık¨ dedi. Kişiliği ve aldığı futbol terbiyesi gereği hakemlerle ilgili konuşmamaya özen gösterdiğini ve her maç sonrası, tüm hatalarına rağmen hakemlere teşekkür ettiğini de vurgulayan Sağlam, ¨Maçtaki çok küçük tepkilerime bile `Ertuğrul Sağlam neden hırçınlaştı` diyorlar. Ama, neden böyle yaptığımı değerlendirmiyorlar. Maçlarımızı incelensinler. Hakem hataları hep bizim başımıza geliyor. Biz işimize saygımızdan susuyoruz ama konuşması gereken insanlar da susuyor. Kimse Kayserispor`un hakkını, hakem hatalarını dile getirmiyor. Hakemler bizim lehimize de hata yapmasın ama puanlarımız ve emeğimiz de bu şekilde uçup gitmesin diyoruz¨ dedi.

MEHMET TOPUZ VE GÖKHAN ÜNAL GİTMİYOR

Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz`la ilgili transfer söylentilerine alıştıklarını ancak 2 futbolcunun da biryere gitmediğini söyledi. Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz`la ilgil hiçbir kulüpten resmi bir teklif gelmediğini, her iki futbolcunun da son derece olgun davranarak kulüplerini ön plana çıkarttığını söyleyen Sağlam, ¨Buna karşın, medya Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal`ı hergün bir takıma transfer ediyor. Örneğin, yakın zamanda 3 büyüklerden hangisiyle maçımız varsa Mehmet Topuz ve Gökhan oraya transfer ediliyor. Bugüne kadar bu tuzağa düşmedik, bundan sonra da düşmeyiz¨ dedi. Kayserispor`un hedefleri olduğunu, bu doğrultuda Mehmet Topuz ve Gökhan`ı kesinlikle bırakmayı düşünmediğini söyleyen Sağlam, ¨Ancak, çok astronomik bir teklif gelir, futbolcumuzda gitmek isterse kulüp menfaatleri doğrultusunda oturur konuşuruz. Ama bugüne kadar yapılan teklifler ne Kayserispor`un ne de futbolcuların `Evet` diyeceği nitelikte değil¨ diye konuştu.

¨KAYSERİSPOR`DA MUTLUYUM¨

Kayserisporla 2008 sonuna kadar mukavelesi bulunduğunu ve ekibiyle birlikte Kayseri`yi çok sevdiğini söyleyen Ertuğrul Sağlam, ¨Ancak, önümüzdeki sezon Kayserispor`un hedef büyütmesi lazım. Geçen sezon herkesin küme düşer dediği ortamda 5`inci olduk. Bu sezon da ligi bu çizgide tamamlarsak önümüzdeki sezon hedef daha da büyümeli. Aynı şeyleri yapmak için kalmanın bir anlamı yok. Kayserispor`un adını başarıyla duyurduğumuza inanıyoruz. Artık, Kayseri halkının, ileri gelenlerinin de taşın altına elini koymasının zamanı geldi. Belki, şampiyonluk için erken ama, hedef daha yukarılar, ilk 3 olmalı¨ dedi.

250 FUTBOLCU İZLENDİ

Kayserispor teknik kadrosunun geçen sezondan itibaren, Brezilya`dan, Arjantin`e, Polonya`dan Almanya`ya kadar dünyanın dört bir yanında futbolcu izlediğini söyleyen Ertuğrul Sağlam, ¨Yaklaşık 250 futbolcunun tüm bilgilerini bilgisayara yükledik. Tüm mevkilerede 4 milyon euor`ya da ya da 400 bin euoro`ya da futbolcu portföyümüz var. Yönetim kurulu, önümüze bütçesini koyduğu, ya da şu kalitede şu rakama kadar futbolcu istiyorum dediği an tüm dökümanları önüne koyacak durumdayız. Antrenörümüz Birol Berkem, halen Arjantin`de futbolcu izliyor. Berkem, Arjantin`de yaklaşık 20 maç izledi ve önümüzdeki gülerde izlediği futbolcularla ilgili rapor sunacak¨ diye konuştu.

PENALTICI IVANKOV

Sağlam, Gökhan Ünal`ın sakatlığı, Johnson`un ise yedek olması nedeniyle takımın 3 haftadır penaltıcısının kaleci İvankov olduğunu söyledi. Sağlam, ¨İvankov, Sofia Levski`de attığı penaltılarla dikkat çekiyordu. Biz de, Gökhan Ünal`ın gol krallığına gidiyor olması ve penaltı vuruşlarındaki beceresi İvankov`ın bu özelliğini göstermesini engelledi. Gökhan`ın sakatlığı ve Jhonson`un yokluğunda İvankov penaltıcımız oldu,ama, şansızlığından şuana kadar penaltı kazanamadık. Penaltı kazanırsak, İvankov kullanacak¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title