Haberler

Katar Total Açık Tenis Turnuvası

Turnuvanın dördüncü gününde 3. tur maçları yapıldı ve çeyrek finalistler belli oldu Bir numaralı seri başı Çinli Li, Çek rakibi Cetkovska'ya 2 1 mağlup olarak elendi.

WTA Dünya Turu'nun ikinci durağı olan ve ünlü tenisçilerin mücadele ettiği Katar Total Açık Turnuvası'nın dördüncü gününde üçüncü tur maçları yapıldı ve çeyrek finalistler belli oldu.

Katar Tenis Federasyonu'nun desteğiyle bu yıl 20'ncisi düzenlenen ve toplam 2 milyon 440 bin dolar para ödüllü turnuvada günün maçları, Doha'daki Uluslararası Halifa Tenis ve Squash Kompleksi'nde yapıldı.

Turnuvada günün sürpriz sonucu, Çek sporcu Petra Cetkovska'dan geldi. WTA Dünya Sıralaması'nın 3 numarası ve turnuvanın 1 numaralı seri başı olan Çinli Na Li, dünya sıralamasında 134. durumda yer alan Petra Cetkovska'ya 7-6, 2-6 ve 6-4'lük setlerle 2-1 mağlup olarak elendi. Çek sporcu, güçlü rakibini mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Öte yandan, dünya sıralamasının 4 numarası Polonyalı raket Agnieszka Radwanska, 3. tur maçında Hırvat raket Mirjana Lucic Baroni'nin ikinci sette oyundan çekilmesi üzerine, çeyrek finale çıktı.

İlk kez 1993'te düzenlenen ve maçların sert zeminde oynandığı Katar Total Açık'ta, üçüncü turda yapılan diğer maçlar ve çeyrek finalistler şöyle:

Petra Kvitova (Çek Cumhuriyeti) - Lucie Safarova (Çek Cumhuriyeti) :  2-1 (7-6, 5-7, 6-2)

Jelena Jankovic (Sırbistan) - Alisa Kleybanova (Rusya) :  2-0 (6-1, 6-2)

Sara Errani (İtalya) - Monica Niculescu (Romanya) :  2-1 (2-6, 7-5, 6-1)

Yanina Wickmayer (Belçika) - Jana Cepelova (Slovakya) : 2-1 (1-6, 6-2, 6-0)

Angelique Kerber (Almanya) - Klara Zakopalova (Çek Cumhuriyeti) : 2-0 (6-2, 6-3)

Simona Halep (Romanya) - Annika Beck : 2-0 - Doha

Kaynak: AA / Spor

Çek Cumhuriyeti Romanya Katar Doha Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title