Haberler

Karatay Üniversitesi'nde Bayramlaşma Töreni

KTO Karatay Üniversitesi mensupları, birlik, beraberlik, dostluk duygularının en yoğun yaşandığı Kurban Bayramı'nı bir araya gelerek kutladı.

KTO Karatay Üniversitesi mensupları, birlik, beraberlik, dostluk duygularının en yoğun yaşandığı Kurban Bayramı'nı bir araya gelerek kutladı.

Rektörlük binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Ali Dutak, Heyet Üyesi Mustafa Temiz, Genel Sekreter Dr. Hasan Fehmi Atasagun, fakülte dekanları, yöneticiler, akademik ve idari kadro katıldı. Törende konuşan KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak, bayramların manevi açıdan ve birlik beraberlik için önem arz ettiğini, bu sebeple bir araya gelmenin kültürel değerlere olan bağlılığın bir göstergesi olduğuna vurgu yaptı. Kurban Bayramı'nda üniversite olarak kötü bir haberle sarsıldıklarını belirten Torlak, bayramın 4. günü ailesi ile birlikte Seydişehir-Konya yolunda trafik kazası geçirerek anne ve babasıyla birlikte hayatını kaybeden KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Ahmet Gül'ün acı haberiyle buruk bir bayram geçirdiklerini dile getirdi. Torlak, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilediğini ifade etti. Acı bir kayıp yaşayan KTO Karatay Üniversitesi ailesi bayramlaşma töreninde de duygu dolu anlar yaşadı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karatay Üniversitesi Kurban Bayramı Hasan Fehmi Ömer Torlak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title