Haberler

Karabük'te Tüp Bebek Semineri

Centrum Tüp Bebek Merkezi'nin Çocuk Sahibi Olamayan Aileleri Bilgilendirme ve Tedavi Olanakları Konulu Seminer Karabük Belediyesi Kadın Meclisi Katkılarıyla Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezinde Geniş Bir Katılımla Gerçekleştirildi.

Centrum Tüp Bebek Merkezi'nin çocuk sahibi olamayan aileleri bilgilendirme ve tedavi olanakları konulu seminer Karabük Belediyesi Kadın Meclisi katkılarıyla Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Prof. Opr. Dr. Gürhan Keleş ve Uzman Doktor Mehmet Öztürkmen'in konuşmacı olarak katıldığı seminerde, bayanlara tüp bebek uygulaması ve yapılması gerekenler için bilgiler verildi.

Prof. Opr. Dr. Gürhan Keleş ve Uzman Doktor Mehmet Öztürkmen tarafından katılımcılara

slayt gösterisi eşliğinde tüp bebek, yumurtlama bozuklukları, tüplerin hasarlı ve tıkalı olması, endometriozis, rahim ağzına ait problemler, kısırlık nedenleri, normal bir gebelik oluşabilmesi için erkekte ve kadında bulunması gerekenler, infertilite tanısı ve tedavisi, konularının yanı sıra bir çok konuda bilgiler verildi.

Gerçekleştirilen seminerin ardından, seminerin gerçekleştirilmesine öncülük eden Karabük Belediyesi Özel Kalem Müdürü Asuman Erer'e hediye verilirken, yine Asuman Erer'in kura çekimi sonucu belirlenen 3 aileye % 50 indirimli tüp bebek tedavi imkanı da sağlandı.

(YE-OS-Y)

28.01.2008 17:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title