Haberler

Karabük: Tanju Korkut, İkinci Kez Baro Başkanı Seçildi

- Karabük Barosu Seçimleri, Adliye Sarayı'ndaki Konferans Salonunda Yapıldı. Seçimlerde Mevcut Başkan Tanju Korkut Yeniden Baro Başkanı Seçildi.

- Karabük Barosu seçimleri, Adliye Sarayı'ndaki konferans salonunda yapıldı. Seçimlerde mevcut başkan Tanju Korkut yeniden Baro Başkanı seçildi.

Karabük Barosu seçimlerinde mevcut Başkan Tanju Korkut, İsmet Kuzyaka ve Necati Eroğlu başkan seçilebilmek için yarıştı. Çarşaf liste halinde yapılan seçimde, 90 delege oy kullandı. Seçimlerde mevcut başkan Tanju Korkut 60 oy alarak ikinci kez baro başkanı seçildi. Adaylardan İsmet Kuzyaka 21, Necati Eroğlu 5 oy alabildi. Seçimde 4 oy da geçersiz sayıldı.

Tanju Korkut başkanlığındaki yönetimde ise Yaşar Alpay, Mustafa Koç, Muhsin Namal, Osman Köşker, Fazilet Boynueğrioğlu ve Nuray Aydın yer aldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından konuşan Korkut, "Son derece centilmence bir yarış oldu. Bu yeni dönemde Karabük Barosunu, yönetim olarak yapacağımız faaliyet ve çalışmalarla en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Meslek sorunlarımızın çözümünün yanı sıra ülke sorunlarıyla ilgili olarak da, Karabük kamuoyunu zaman zaman bilgilendirici çalışmalar yapacağız. Ayrıca Karabük'e yakışır bir baro binası ile sosyal tesis yaptıracağız. CMK Hizmetlerinde, meslektaşlarımıza çalışmalarında yardımcı olmak için bir arabanın tahsis edilmesini sağlayacağız" dedi.

(AK-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title