Haberler

Kamuda Tasarruf Tedbirlerine Erzurum'dan Destek

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ülkede başlatılan kamu harcamalarında tasarrufa gidilmesi çalışmalarına destek amacıyla belediyedeki taşıtların kullanımında tasarrufa gittiklerini, israf ve masraftan azami kaçınılması yönünde de genelge yayınladıklarını bildirdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ülkede başlatılan kamu harcamalarında tasarrufa gidilmesi çalışmalarına destek amacıyla belediyedeki taşıtların kullanımında tasarrufa gittiklerini, israf ve masraftan azami kaçınılması yönünde de genelge yayınladıklarını bildirdi.

Sekmen, yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet yetkililerinin tasarruf tedbirlerine yönelik açıklama ve talimatları sonucunda belediyenin bu konuda özel çalışma yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

"Tasarrufu 4,5 yıldır bir prensip haline getirip israf ve masraftan kaçınan belediyemiz, oluşturulan havuz sistemi sayesinde yol güzergahları belirlenerek saha çalışmalarına tek bir seferde belirlenen araçlarla gidilmesi kararlaştırıldı. Kurumumuzdaki araçlara takip cihazı kurulup sınırlı yakıt tüketimi için özel bir denetim sistemi geliştirildi. Tasarruf tedbirleri kapsamında ayrıca genelge yayınladık."

Sekmen, israf ve masraftan azami kaçınılmasını esas alan söz konusu genelgeyi tüm çalışanlara ulaştırdıklarını vurgulayarak, "Çalışanlarımızın özverisi sayesinde israftan kaçınılarak yapılan etkin yatırımlarla üç yılda üst üste Türkiye birincisi olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, tasarruf tedbirleri konusunda da gereğini yaparak vatandaşlarımıza layık olmak için örnek çalışmalara imza atmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Mehmet Sekmen Erzurum Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title