Haberler

Bir Ay Boyunca Baktığı Avsiz, Yanına Arkadaşını Alıp Evini Bastı!

Güncelleme:

Kalacak yeri olmadığı için evine aldığı kişi başına bela oldu. 1 ay boyunca misafir ettiği evsiz adam, yanında getirdiği kişiyle kadının kapısına dayandı.

Beyoğlu'nda sokakta gördüğü evsize yardım etmek isteyen Burcu Varol'un başına gelmeyen kalmadı. Eşyalarının kaybolması üzerine bakımını üstlendiği kişiyi evinden çıkarmak zorunda kalan Varol, birkaç gün sonra aynı evsizi yanında bir kişiyi daha alarak yine kapısının önünde buldu.

BİR KİŞİ GİTTİ, İKİ KİŞİ GELDİ

Kapısı zorlanan Varol'un yardım çığlıklarına komşuları yetişti. Beyoğlu'nda bir kadının evinin kapısını tekmeleyip içeri girmeye çalışan iki kişiyi mahalleli önce dövdü sonra da polise teslim etti.

Olay, Perşembe günü Kocatepe Mahallesi'nde öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre; Burcu Varol, A.I.'yı kalacak yeri yok diye evine aldı. Yaklaşık bir ay evinin kapılarını A.I.'ya açan Burcu Varol, eşyalarının kaybolduğunu fark edince A.I.'yı evden çıkardı.

A.I. birkaç gün sonra yanında getirdiği bir kişi ile Varol'un kapısına dayandı. Kapıyı tekmeleyip zorlayan A.I. daireye girmeye çalıştı.

MAHALLELİ DÖVDÜ, POLİS GÖZALTINA ALDI

Mahalleli cama çıkan Burcu Varol'un "İmdat" çığlıklarına koştu. Bu sırada evin camını da kıran A.I. ve yanındaki kişi mahalleli tarafından sokakta dövüldü. İhbar üzerine polis A.I. ile yanındaki kişiyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

'KALACAK YERİ YOK DİYE KAPIMI AÇTIM, RUH HASTASI ÇIKTI'

Burcu Varol, "Ruh hastası, manyak bir arkadaş geldi benim evime girmeye çalıştı. Kapımı tekmeleyip durdu. Mahalleliye seslendim, gelip buradan aldılar sonra camımı kırdı. Daha önce kalacak yeri yok diye ben ona kapımı açmıştım ama hırsızlık yapınca evden çıkardım ve bir daha eve almadım" diye konuştu. Şikayetçi olacağını söyleyen Varol polis aracına binerek polis merkezine gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kocatepe Beyoğlu 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (58)

TTT:

neden? ne idüğü belirsiz adamı eve aldın diyenlere???? aaabi ii güzel de biz de milyonlarca aşırı doğurgan. . suuriyelisi, afganlısı, pakistanlısı, ıraklısı, iranlısı, tataristanlısı, ganalısı. . . . . . envai çeşit akvam-ı beşeri . . memlekete hınca hınç doldurmadık mı?

9
20
yanıtYanıtla
ersin:

o saydıklarını kimse evine namusuna almadı kocaman ülkem var tabiki komşu olarak gelebilirler

yanıt1
yanıt2
matah mı sanki:

bir kadının tanımadığı bir erkeği evine alması da tuhaf normal biişdeğil, iyice acaip şeyler oluyor ülkemizde. .

28
0
yanıtYanıtla
Dilek:

Hiçbir zamanda hiçbir adamda hiçbir durumda eve alınmaz.

21
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

HELAL

yanıt1
yanıt0
Dilek:

Bana kalırsa senin ruh sağlığını daha çok sorgulamak lazım hangi zamanda yaşıyoruz bu nasıl cesaret

17
1
yanıtYanıtla
bu nedir:

kadın da normal değil madem bu kadar yardım seversin koca adamları evine alacağına sosyal hizmetlerde nice terk edilmiş küçücük çocuklar var onları evine al sosyal hizmetlerin ulaşamadığı gazete kağıdının üzerinde yatan minicik yavrulara el uzat evsizmiş evine almış falan filan bu saçma sapan bir olay

17
0
yanıtYanıtla
ali doğrusöyler:

siz hayatınızda kötü bir insanın kazık yediğine şahit oldunuz mu kesinlikle şahit olamassınız kazık yemek dürüst merhametli insanların işidir kazıklamakta kötü ve namussuzların

14
1
yanıtYanıtla
erhan memduh:

Kadın iyi niyetli başka birşey aramayın altında

9
6
yanıtYanıtla
KILLI:

BUNLAR CHP Lİ KESİNLİKLE

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title