Haberler

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmecileri Esnaf Odası, Haftada 3 Bin Çifti Evlendiriyor

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmecileri Esnaf Odası (İstdo) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Yaşar Demir, Haftada 3 Bin Çifti Evlendirdiklerini Açıkladı.

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmecileri Esnaf Odası (İSTDO) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Yaşar Demir, haftada 3 bin çifti evlendirdiklerini açıkladı.

İSTDO Mayıs ayı Temsilciler Toplantısı'nı Bakırköy Gönül Düğün Salonu'nda gerçekleştirdi. İSTDO Yönetim Kurulu üyeleri ve bölge temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını yapan İSTDO Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Yaşar Demir, 2007'yi eğitim yılı olarak geçirdiklerini, 2008'i ise denetim yılı ilan ettiklerini söyledi. Demir, 2007'de eğitim sayesinde kaliteyi artırırken, bu yıl gerçekleştirilecek denetimlerle de kaliteyi pekiştireceklerini anlattı. İstanbul'da haftada 3 bin çiftin evliliğini gerçekleştirirken, ortalama 1 milyon 500 bin kişiye hizmet verdiklerinin altını çizen Başkan Demir, ''2002 yılında dernek olarak başlayan faaliyetlerimiz, daha sonra meslek odası olarak devam etti. Türkiye'de düğün salonu işletmeciliğine meslek vasfını ilk defa biz kazandırdık. Üyelerimizi eğiterek düğün işletmeciliği sertifikası verdik. Bu gelişmeler diğer il ve ilçelerimizi de etkiledi, onlar da meslek odalarını kurmaya başladı'' dedi.

Demir, düğün salonlarında standartları geliştirip hizmeti daha da arttırdıklarını belirterek, "Hijyen ve ikramlarda daha titiz davranıyoruz. Salonlarımız klimalı, geniş, ferah, masa ve sandalyelerimiz özel kumaşlarla örtülü ve kaplı. Salonlarımız nezih ortamları ile 5 yıldızlı hizmet vermeye başladı. Düğünlerin aranan mekanları olmanın yanısıra iş dünyamızın, okul aile birliklerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın da yemekli davet, toplantı ve seminerleri için cazibe merkezi olmaya başladı'' diye konuştu.

Toplantıda söz alan bölge temsilcileri, istek ve taleplerinin yanı sıra düğün salonu sahiplerinin dertlerini de anlattı. İstanbul'daki bin düğün salonu sahibinin ortak bir sıkıntısına da dikkat çeken Başkan Demir, ''Çevremize baktığımızda restaurantlarda, cafelerde, kahvehanelerde, sokaklarda ve dernek merkezlerinde düğünler yapıldığını görüyoruz ve üzülüyoruz. Haksız rekabet oluyor, İşimiz elimizden alınıyor. Bizler bu iş için ciddi vergiler ödüyoruz, işimizi en iyi şekilde yapmak için büyük harcamalar yapıyoruz. Bu sıkıntıların giderilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Kısacası, Biz düğünün düğün salonunda yapılmasını istiyoruz. Hepimiz kendi işimizi yaparsak topluma, insanımıza daha faydalı olurken başkalarına zarar vermez, hem de kaliteyi düşürmeyiz" açıklamasında bulundu.

(İST-EY-EY-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title