Haberler

İstanbul: Galatasaray'dan Taraftarlara Şampiyonlar Ligi Daveti

Galatasaray yönetimi, Sarı-kırmızılı takımın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarına taraftarları davet ederek takımlarına destek olmalarını istedi.

Galatasaray yönetimi, Sarı-kırmızılı takımın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarına taraftarları davet ederek takımlarına destek olmalarını istedi.

Mecidiyeköy'de bulunan GS Store Çadırı'nda gerçekleştirilen basın toplantısına başkan Özhan Canaydın'ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, teknik direktör Eric Gerets ve futbolcular Mondragon ile Ümit Karan katıldı. "3 Maçta 200 Bin Bilet, Avrupa'yı Olimpiyat'ta Titret" sloganıyla gerçekleştirilen davette konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, 10. kez Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye'yi temsil eden tek Türk takımı olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, milletimizin gururu olmaya devam edeceğiz. İstanbul'da oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçlarımızı 2005 yılı Şampiyonlar Ligi Finali'ne de ev sahipliği yapan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Stadımız, taraftarımızı ağırlamaya hazırdır. Şampiyonlar Ligi Finali'ndeki Milan-Liverpool maçı hizmetlerinin aynısı tekrar edilecektir. Stadın her türlü sorunları ortadan kaldırılmıştır. Hedefimiz 3 maçta toplam 200 bin taraftarımızı stadımızda misafir etmektir. Onlara gerçek futbolun, saf rekabetin baş rolde olduğu bir spor festivali hazırladık" diye konuştu.

Başkan Canaydın, Ali Sami Yen Stadı'ndaki kombine kartların da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda geçerli olacağını hatırlatarak, "200 bin taraftar hedefine ulaşabilmek için ve gelecek taraftarlara kolaylık sağlamak adına 3 maç için kombine bilet uygulaması gerçekleştireceğiz. Yarın satışa çıkacak olan 3 maçlık kombinelerin büyük ilgi göreceğinden eminiz. Amacımız en iyi neticeleri alarak bir üst tura çıkmak ve gidebileceğimiz yere kadar gimektir. 'Bu yer neresi?' diye soracak olursanız da cevap olarak, 'Atina'daki finaller' diyebiliriz. Kendimize, takımımıza ve şöhreti Avrupa sınırlarını aşmış taraftarımıza güveniyoruz. Elde edeceğimiz başarılarla Galatasaray'ın Avrupa arenası dışında kaldığı dönemde hızla eriyen ülke puanlarını yeniden yükselteceğiz. Taraftarımız, kimin en büyük olduğunu göstermek için hızla gün saymaktadır. Herkesin desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Allah mahcup etmesin" şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adan Polat da Galatasaray'ın asıl ruhunun taraftarları olduğunu vurgulayarak, "Şampiyonlar Ligi'nde 3 grup maçına toplam 200 bin taraftar bekliyoruz. Maçlara sadece Galatasaray taraftarları değil, tüm futbolseverler davetlidir. Taraftarlarımız tribünleri doldurduğu sürece başarılı olmamız kesindir. Taraftarlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla 3 maçlık bir paket hazırladık. Bu paketlerde açık tribün 30 YTL, kapalı tribün 60 YTL ve numaralı tribün de 120 YTL olacak. Çok ucuz, ekonomik fiyatlar oluşturduk. Bireysel olarak gelmek isteyen taraftarlarımız için ise maç günü açık tribün 15 YTL, kapalı tribün 30 YTL, numaralı tribün 50 YTL ve numaralı kenar tribün ise 40 YTL olacak. Taraftarlarımıza bir kolaylık getirdiğimize inanıyoruz. Ayrıca grubumuzdaki 4 kulübün ortak çabasıyla da bir ürün gamı oluşturup, bir paket geliştirdik. Bu ürünleri de taraftarlarımıza yarından itibaren satışa sunacağız'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets ise Şampiyonlar Ligi maçlarının çok önemli olduğunun altını çizerek, "Bu maçlarda taraftarlara çok ihtiyacımız var. Hedeflenen 3 maçta 200 bin seyircinin tutturulması halinde ortalama 70 bin kişinin önünde oynayacağız. Bu da bizi saha içinde bizi güçlendirir. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın" dedi.

200 bin seyirciye ulaşılmasının taraftarın desteğinin göstergesi olduğunu belirten kaleci Mondragon ise şunları söyledi:

"Hem sportif başarı yakalamak hem de seyirci rekoru kırmak istiyoruz. Ben bir kaleci olarak tüm tribünlerdeki seyircilerin desteğini alarak mücadele etmenin keyfini yaşamak istiyorum. Seyircilerimizin desteğiyle finale kadar gitmek istiyoruz. Sadece sportif başarı değil, en fazla katılımın gösterildiği tarihe geçecek maçlarda oynamak istiyorum."

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan da eskiden gösterdikleri başarıları tekrarlama şansı bulduklarını kaydederek, "Bu başarıları anımsamak istiyoruz. İnşallah her maçta yeni bir rekor kırarak 3 maçtan da başımız dik çıkacağız. Herkesi maça bekliyoruz. Ne kadar çok seyirci gelirse, o kadar çok gol atacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Özhan Canaydın, Seyrantepe projesiyle ilgili yöneltilen bir soruya, "Protokol imzalandı. Onaylar alındı. Şimdi ara protokoller ve plan çalışmalarına başlandı. Özel bir toplantıyla sizlere açıklayacağız" şeklinde karşılık verdi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray'ın başarılı olamadığının söylenmesi üzerine ise Canaydın şunları söyledi:

"Olimpiyat Stadı'nda ilk oynadığımız sene topladığımız puan, bir önceki sene Ali Sami Yen'de kazandığımız puanlardan daha fazla. Orada ayrıca Türkiye Kupası'nı kazandık. Galatasaray takımı her tip statta oynamaya alışkındır."

Toplantının son bölümünde üzerinde Galatasaray, Bordeaux ve PSV Eindhoven takımlarının armaları bulunan ürünlerin tanıtımı yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title