Haberler

Isparta'nın Su Sorunu Yok

Isparta'da Bulunan Su Kaynaklarının Yeterli Olduğu ve Türkiye'de Yaşanan Su Sıkıntısının Aksine Isparta'da Susuzluk Probleminin Yaşanmayacağı Belirtildi.

Isparta'da bulunan su kaynaklarının yeterli olduğu ve Türkiye'de yaşanan su sıkıntısının aksine Isparta'da susuzluk probleminin yaşanmayacağı belirtildi.

Isparta Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Isparta'nın su sıkıntısı yok. Yetkililerin yaptığı açıklamalarda Isparta'da bulunan su kaynaklarının yeterli olduğu ve Türkiye'de yaşanan su sıkıntısının aksine Isparta'da susuzluk probleminin yaşanmayacağı belirtildi. Özellikle Isparta'nın içme suyunu temin ettiği Eğirdir Gölü'nde su sıkıntısı sorunu görülmüyor. Geçen yıla oranla su seviyesinin biraz düşük olduğunu aktaran yetkililer, bunun sebebini artan sıcaklıklar ve yağmurun bu sene

az olmasına bağladı. Şu ana kadar herhangi bir su kaynağının ise kurumadığını açıklayan yetkililer, su kaynaklarında bir sorun olmadığını ancak vatandaşların yine de suları bilinçsizce kullanmamaları gerektiğini kaydetti.

(OB-SÇ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title