Haberler

İslahiye’de 'Sessiz Feryat' Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Güncelleme:

Gaziantep Üniversitesi İslâhiye İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda, 'Çanakkale Savaşı'nın Türk Ve Dünya Tarihindeki Önemi' Adlı Konferans Gerçekleştirildi.

Gaziantep Üniversitesi islâhiye iktisadi ve idari bilimler fakültesi konferans salonunda, gaziantep üniversitesi öğretim üyesi yrd. Doç. Dr. Süleyman ünüvar tarafından çanakkale savaşı'nın türk ve dünya tarihindeki önemine ilişkin konferans gerçekleştirildi.

Konferansın sonrasında, Gaziantep Üniversitesi İslâhiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından, Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında, "Sessiz Feryat" adlı tiyatro oyunu konferans salonunda sahnelendi.

Konferans ve tiyatroya, Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Enver Soylu, Jandarma İlçe Komutanı Yüzbaşı Ömüral Beşikçi, Şehit Aileleri ve Dernekleri yönetimi, daire amirleri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Toplumsal Duyarlılık Projesini yürüten Gaziantep Üniversitesi İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım, Öğretim Görevlisi Keziban Keleş ve üniversite öğrencileri kısa sürede yaptıkları çalışma sonunda İslâhiye Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Uğurhan Demir'in yazdığı ve yönettiği 3 perdelik "Sessiz Feryat" adlı tiyatro oyunu beğeni kazandı.

Yrd. Doç. Dr. Süleyman Ünüvar'a ve tiyatro sahnesini sunan öğrenciler adına Öğretim Görevlileri Keziban Keleş ve Uğurhan Demir'e hediye takdim edildi.-GAZİANTEP

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

title