Haberler

İneternet Aracılığıyla Dolandırıcılık İddiası

Karabük'te Bir Kişi, İnternetten Yazılım Lisansı Almak İsterken Tanıştığı Bir Kişi Tarafından Ucuz Lap Top Almak İçin Parasını Yatırmasına Rağmen Laptopun Gönderilmediğini Söyleyerek Polise Başvurdu.

Karabük'te bir kişi, internetten yazılım lisansı almak isterken tanıştığı bir kişi tarafından ucuz lap top almak için parasını yatırmasına rağmen laptopun gönderilmediğini söyleyerek polise başvurdu.

İddiaya göre, R.S.A (18) isimli şahıs internetten üzerinden araştırma yaparken bulduğu 'Bulletin' isimli yazılım lisansı satıldığını görmesi üzerine K.B isimli şahısla tanrıştı. Uzun süre info@satalim.cc adlı msn adresi ve verdiği GSM telefonu ile K.B isimli şahısla görüşmeyi sürdüren R.S.A, şahsın msn'den gösterdiği laptop bilgisayarı satın almak istedi. Anlaştıkları 500 YTL'yi K.B'nin veridği hesaba yatıran R.S.A, Laptop bilgisayarın ulaşmaması üzerine tekrar şahsı aradı. K.B'ye de ulaşamayan R.S.A, dolandırıldığını anlayararak, polise başvurdu. Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

(YE-OS-SD-Y)

07.12.2007 20:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title