Haberler

İki Asker Daha İntihar Etti

Güncelleme:

Şanlıurfa'da bir uzman çavuş ve Van'da vatani görevini yapan er yaşamlarına son verdi.

Şanlıurfa'da, uzman çavuş olduğu öğrenilen bir kişi, kafasına bir el ateş ederek intihar etti. Bir intihar vakası da Van'ın Başkale ilçesinde yaşandı.

Şanlıurfa'da görev yapan 38 yaşındaki Uzman Çavuş Feyzi Atik, arabasıyla sulama kanalına gitti. Etrafta kimse yokken tabancasını çıkaran Atik, kafasına bir el ateş ederek intihar etti.

Olay yerine gelen Atik'in yakınları sinir krizi geçirdi. Atik'in cesedi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Bir intihar vakası da Van'ın Başkale ilçesinde yaşandı. Van'ın Başkale ilçesinde vatani görevini yapan er Davut Yardımcı, başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Başkale'ye bağlı Albayrak Köyü'nde bulunan 3'üncü Hudut Tabur Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi nüfusuna kayıtlı Er Davut Yardımcı iddiaya göre, nöbet sırasında tüfeğiyle başına ateş edince ağır yaralandı. Yaralı olarak Başkale Devlet Hastanesi'ne götürülen Davut Yardımcı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yardımcı'nın cenazesi otopsi için Başkale Devlet Hastanesi'nde bekletiliyor.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Yardımcı'yı Başkale Devlet Hastanesi'ne getiren komutanları ve asker arkadaşlarının üzüntülü oldukları gözlendi. Otopsi işlemlerinin tamamlanması ardından Yardımcı'nın cenazesi memleketine gönderilecek. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Başkale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title