Haberler

İhlas Finans'tan Ödeme Açıklaması

İhlas Finans Kurumu'nun (İfk), Yapacağı 65. Ödemeyle, Karar Zarar Ortaklarından 2 Bin 69 Mudiye Ödeme Yapılacağı Bildirildi.

İhlas Finans Kurumu'nun (İFK), yapacağı 65. ödemeyle, karar zarar ortaklarından 2 bin 69 mudiye ödeme yapılacağı bildirildi.

Tasfiye halindeki İhlas Finans Kurumu A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamada, 65. ödemeyle birlikte başlangıçtan bugüne kadar 487.1 milyon dolar ve 53.3 milyon euro ödeme gerçekleştirilmiş olacağı belirtildi. Açıklamada, kar-zarar ortaklığı olan 2 bin 69 hesaba ödeme yapılacağı ifade edilerek, "Kriz öncesinde 216 bin 592 olan mudi sayımız bu ödeme sonunda 76 bin 176'ya düşmüştür. Ödemelerde hesapların küçükten büyüğe doğru kapatılarak ilerlenmesi metodu kullanılmaktadır" denildi.

Açıklamada, İhlas Finans Kurumu'nun kriz öncesi personel sayısı 829 iken, halihazırda 34 olduğu, 5 yıllık faaliyet süresince devlete 342 milyon dolar vergi, iştirakçilere 532 milyon dolar kar payı olmak üzere 874 milyon dolar ödendiği ve kurumun devlete hiç borcunun bulunmadığı belirtildi. Açıklamada, tasfiye başladığından bugüne kadar yaklaşık olarak 18.6 milyon dolar vergi, 2.8 milyon dolar SSK, 9.9 milyon dolar personel maaşı ve tazminat ödemesi olmak üzere toplam 31.3 milyon dolar ayrıca ödeme

yapıldığı

kaydedildi.

Borç bitinceye kadar ödemelerin her ay düzenli olarak devam edeceği vurgulanan İhlas Finans Kurumu açıklamasında, şu ayrıntılara yer verildi:

"Bankacılık Mevzuatı gereği 01.01.2007 tarihinden itibaren bankalarda T.C. kimlik numaraları olmadan kesinlikle işlem yapılmayacaktır. Henüz ödeme almamış mudilerimizin, ödeme sıraları geldiğinde hesaplarının Şekerbank'a transfer edilebilmesi için T.C. nüfus cüzdanı fotokopilerini, T.C. kimlik numaralarını, ödeme mektuplarının kendilerine ulaşabileceği açık adreslerini ve telefonlarını belirtir imzalı dilekçelerini, 'Tasfiye Halinde İhlas Finans Kurumu A.Ş. 29 Ekim Caddesi No: 23 34197

Yenibosna/İstanbul adresine posta yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir. Bu ayki ödemeden yararlanacak Katılım Hesabı sahiplerine mektuplar gönderilmiştir. Bu ödeme için ŞEKERBANK T.A.Ş. Şubeleri'ne müracaat edilecektir. Katılım Hesabı ödemeleri için mektup gönderildiğinden, mektup gönderilmeyen mudilerimizin bankaya gitmeyip sıralarını beklemelerini önemle rica ediyoruz. 2007'den önce ödemesi yapıldığı halde parasını Şekerbank'tan çekmeyen ve 2007'den itibaren ödemeleri yapılan hesap sahiplerinin

listesi, www.ifk.com.tr internet adresinde yayınlanmıştır. Bundan sonra da ödemeleri yapılacak Katılım Hesabı sahiplerine düzenli olarak her ay beş gün önceden mektupları gönderilecektir".

(ÖK-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title