Haberler

    Hollanda Basını: Phillip Cocu, Fenerbahçe'den Ayrılığı Garantiledi

    Güncelleme:

    Hollanda basını, Rizespor yenilgisi sonrası Cocu'nun ayrılığa yakın olduğunu ima ederek, "Aldığı kötü yenilgi sonrası Hollanda'ya dönüş biletini hemen hemen garantiledi" yorumunda bulundu.

    Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'a 3-0 yenilmesi Hollanda basınında geniş yankı buldu. Teknik direktör Phillip Cocu'nun sarı-lacivertli takımla sezon başından bu yana gösterdiği kötü performansın devam etmesinin sıkıntılı olduğu dile getirildi.

    3-0'lık Çaykur Rizespor mağlubiyetinin hemen ardından manşetlere çıkan Cocu'nun görevini kaybedebileceği ifade edildi. Football Orange sitesi, "Utanç verici skorun ardından Cocu uçurumun kenarında" başlığını kullandı. Cocu'nun maç öncesi ligde sondan ikinci sırada olan bir takıma karşı farklı yenildiği dile getirildi.

    NUSPORT da, "Cocu, Fenerbahçe'nin umutsuzca yenilgisinden sonra ciddi anlamda baskı altında" başlığını yazarken, Hollandalı teknik adamın bir kez daha kötü bir mağlubiyet aldığını vurguladı.

    "COCU TEHLİKE ALTINDA"

    FC updat sitesi de, "Cocu, utanç verici yenilgi sonrası, tehlike altında" ifadelerini kullandı. Haberin detayında da Fenerbahçe'nin 14. Sırada olduğu, sadece ligde değil Avrupa'da da kötü durumda olduğu aktarıldı.

    Sportnieuws ise, Cocu'nun ayrılığa yakın olduğunu ima ederek, "Cocu, aldığı kötü yenilgi sonrası Hollanda'ya dönüş biletini hemen hemen garantiledi" yorumunu yaptı.

    "AYRILIK NOKTASINA YAKLAŞTI"

    NOS televizyonu da, "Cocu kötü yenilgi sonrası ayrılık noktasına yaklaştı" ifadelerini tercih etti. Telegraaf Gazetesi de geniş yer vererek, "Cocu'nun şansı düştü. Cocu, Fenerbahçe'de çok kötü bir başlangıç yaptı" değerlendirmesinde bulundu.

    VoetbalPremieur'da ise, "Cocu için büyük problemler: 3-0'lık yenilgi sonrası Fenerbahçe düşme hattına geldi" diye yazdı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Fenerbahçe Hollanda Spor Haberler

    500

    Yorumlar (28)

    kayserili:

    ALLAH BETERİNİDE GÖSTERSİN İNŞALLAH çok mazlumun ahını aldı fenerbahce şikeylen trabzonun şampiyoluğunu ellerinden aldılar bak ne hale geldiler

    3
    11
    yanıtYanıtla
    ssk emeklisi:

    o değilde artık bize hakemlerde yardım etmiyor. Rizenin elinden 3 le ucuz kurtulduk daha fazlada yiyebilirdik. asıl derbi 2 hafta sonra. düşmemeye oynayan 2 takımın maçı sivas-febe anadolu derbisi :))))

    6
    6
    yanıtYanıtla
    black eagle:

    Vitor Pereira yı kovdunuz, Ersun yanalı harcadınız, suni aykutu gönderdiniz Coco yu yedirmeyizzz.

    5
    5
    yanıtYanıtla
    YORUMCU:

    Komplo dediniz, emekçi şenol hocanın bile kafasını yarıp bir de dalga geçtiniz, tribünleriniz çakmak taş yağmuruna tuttu, eee etme bulma dünyası, BETER OLUN!

    6
    3
    yanıtYanıtla
    ZIMBASIZ GÜNLER DİLİYORUM:

    25 KURUŞLUK ZIMBA TELİ 25 KURUŞLUK TENDÜRDİYOT MASRAFIYLA 5 MİLYON DOLAR NASIL KAZANILIR KARAKTER NASIL KAYBEDİLİR TOLGA ZENGİN O TİYATRO ESERİ SAYESİNDE HALA BEŞİKTAŞTA VE YEDEK KLÜBESİNDE OTURMAKTA

    yanıt0
    yanıt3
    ..:

    COCUMOLLI DEFOL GİT ERSUN YETİŞ

    8
    0
    yanıtYanıtla
    dikiş tutmaz sabri:

    merhaba arkadaşlar ben her gün iş çıkışı burger kinge gidip artıkları yiyiyorum. karnımı doyurduktan sonra starbucksa gidip boş bir yere oturup kalkılan masalardaki artık kahveleri içip keyfimin yerine gelmesini sağlıyorum. eve giderken ıphone8splusxyz telefonumla müziğimi dinliyorum. ama eve gittiğimde artık çok mutsuzum. çünkü havalar soğudu. evi bedavaya ısıtmanın bir yöntemi var mı

    1
    7
    yanıtYanıtla
    Emre:

    Senin yaşadığın kafayı bir.kere yasasam ölene kadar hiç birşey icmeyecem

    yanıt0
    yanıt0
    SİNCE 1903:

    coconun gidişi hızlanabilirdi. Rize de hiç istikrar yok. İlk yarı 3 gol attı 2. Yarı sıfır gol. İstikrarı yakalaması lazım. 2. yarıda 3 atıp toplam 6 olması lazımdı böyle zayıf takımı denk getirdin mi atacan kardeşim. Yalnız düşmemeye oynayan Erzurum, Akhisar, Fener, Bursa, sivas takımları arasında en iyisi Sivas gibi. Sivas yırtar bu yıl. Eğleniyormusunuz fenerliler. Eğlenemiyorsanız şifalı içecekler izleyin eğlenirsiniz.

    6
    1
    yanıtYanıtla
    kadınköylü:

    Hollanda basını yalan yazmış. Dick advocatı gönderdiniz. Pereira yı kovdunuz, Coco yu yedirmeyizzz. :))

    5
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title