Haberler

Hem Kulağa Hem Göze Hitap Ediyorum

Dört Yıllık Suskunluğunu 'Randevu' İsimli Albümü ile Bozan Dilek Pınar, 'Çok Sıkı Bir Virajdayım. Bu Albüm de, Tam 12'den Vuruyorum' Diyerek İddialı Olduğun Söyleyip, 'Müzik Dünyasında Benim Kadar Güzel ve Başarılı Kadın Sayısı Bir Elin Parmağını Geçmiyor' Dedi.

DÖRT YILLIK SUSKUNLUĞUNU 'RANDEVU' İSİMLİ ALBÜMÜ İLE BOZAN DİLEK PINAR, 'ÇOK SIKI BİR VİRAJDAYIM. BU ALBÜM DE, TAM 12'DEN VURUYORUM' DİYEREK İDDİALI OLDUĞUN SÖYLEYİP, 'MÜZİK DÜNYASINDA BENİM KADAR GÜZEL VE BAŞARILI KADIN SAYISI BİR ELİN PARMAĞINI GEÇMİYOR' DEDİ.

Genç, güzel, seksi ve başarılı. Dilek Pınar, yepyeni albümü 'Randevu' ile kaldığı yerden devam ediyor. Dört yıllık suskunluğunu muhteşem bir albüm ile bozan Dilek Pınar, kulağa olduğu kadar göze de hitap ediyor. 11 şarkının yer aldığı albüm için oldukça iddialı olan Dilek Pınar, 'Dört yıldır bu albüm üzerinde çalışıyorum. Ben sık eleyip ince dokuyorum. Çünkü sevenlerimin karşında güzel ve başarılı bir çalışma ile çıkmak istedim. Hem şarkılarım güzel, hem ben. Ben dört yıllık suskunlukta kendimi de çok geliştirdim. Yani hem kulağa hem göze hitap ediyorum' diyerek iddiasını ortaya koyuyor.

Ersay Üner, Güven Baran, Hakkı Yalçın, Yalçın Polat ve Yasemin Pulat gibi usta isimlerin şarkılarını seslendiren Dilek Pınar'ın 'Aşığım Sana' şarkısının sözü ve müziği Gökhan Özen'e ait. Albüm de sözleri Türkçe, müziği Yunanca olan 'İyi Bilirsin' şarkısına da Buziki Orhan, enstrümanıyla hayat verdi. Aranjörlüklerini Hacı Mustafa Ceceli ve Özgür Yedievli'nin yaptığı 'Randevu'da Erdinç Şenyaylar ve Erdem Sökmen gibi usta müzisyenler de katkıda bulundu.

Albüm de çok güçlü isimlerle çalıştığını ve bu yüzden güzel bir çalışma olduğunu söyleyen Dilek Pınar, 'Ben bu keskin virajı almak için çok çalıştım. Çok sıkı bir virajdayım. Çünkü albüm de boş şarkı yok. Bu virajı hep birlikte alıp yol alacağız. Hem de çok hızlı. Müzik dünyasında benim kadar güzel fiziğe sahip, güçlü yorumu olan, güzel bir sese sahip kadın sayısı bir elin parmağını geçmeyecek kadar az' diyerek sevenlerinin kendisine her zaman destek olduğunu ve güç verdiğini söyledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title