Haberler

Haşim Sayitoğlu, 3 Puana İnanıyor

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Fenerbahçe'nin Cezası Nedeniyle İzmir Atatürk Stadı'nda Oynanacak Karşılaşmada Sahadan 3 Puanla Ayrılacak Tarafın Trabzonspor Olacağına İnandığını Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmada sahadan 3 puanla ayrılacak tarafın Trabzonspor olacağına inandığını söyledi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Fenerbahçe maçı hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, "Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor. Fenerbahçe'nin cezası seyircisiz oynamadan saha kapatmaya çevrilse de karar cezadan çok ödül gibi duruyor. İzmir Atatürk Stadı'nın kapasitesi belli. Karar bir cezadan çok ödül gibi dursa da biz kulüp olarak geçmişten bu yana kurul kararlarına saygı göstermesini bildik. Bundan sonra da bu tavrımızda bir değişiklik

olmayacak. Hedefimiz maç nerede oynanırsa oynansın galibiyettir" diye konuştu.

(GÖK-İY-İY-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title