Haberler

Halfeti'den Kısa Kısa

Kısas Belediyesi tarafından organize edilen gezi kapsamında 70 bayan Halfeti'yi gezdi.

Kısas Belediyesi tarafından organize edilen gezi kapsamında 70 bayan Halfeti'yi gezdi.

Kısas Belediye Başkanı Ali Ersöz ün eşi Hansiye Özsöz ile Türkiye Yardım Sevenler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Havva Öncel'in de aralarında bulunduğu 70 bayan, Halfeti Belediye Başkanı Mahmut Özdemir'in eşi Nesibe Özdemir'in verdiği yemeğe katıldı.

Belediye Başkan eşleri arasında birlik, beraberlik, dayanışmayı arttırma adına düzenlenen gezide, Nesibe Özdemir misafirlerini tekne ile Rumkale ve batık kent Şavaşan köyüne götürüp tarihi mekanları gezdirdi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Öncel, Kısas ve Halfeti Belediyesine teşekkür ederek Halfeti'ye hayran kaldıklarını kaydetti.

-TURİSTLER ATV MOTORUNA İLGİ GÖSTERİYOR

Halfeti Kaymakamlığı'nca ilçede turizm etkinliklerinin gelişmesi için alınan 10 adet ATV motorlarına özellikle turistler ilgi gösteriyor.

Karacadağ Kalkınma Ajansı'ndan hibe olarak alınan ATV motorlarını yerli ve yabancı turistler kiralayarak baraj suları altında kalmış Çekem ve Savaşan alanlarındaki parkurlarda safari yapıyor.

Yaklaşık 1, 5 saat süre içinde ATV motoruyla safari yapan turistler, Halfeti'nin doğasına hayran kaldıklarını kaydetti.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title