Haberler

Haleplibahçe'ye 25 Metrelik Yol Yapılacak

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla Haleplibahçe bölgesine 25 metrelik yol yapıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki trafiği rahatlatmak için yeni alternatif yollar açmaya devam ediyor. Belediye şimdi de rotasını trafik yoğunluğunun yaşandığı Haleplibahçe bölgesine çevirerek bölgede 25 metrelik yeni yol açmayı planlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, çalışmalar kapsamında duble yola dönüştürülen Haleplibahçe Caddesi'ne 24 saat gibi kısa bir zamanda 2 bin ton asfalt dökerek çalışmanın büyük kısmını tamamladı.

Çalışmaları gece geç saatlerde yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, çalışmaların hızlı yürütüldüğünü ve ekiplerin 24 saat çalıştığını vurguladı.

Çalışmanın neticesinde yolun iki şerit ve 25 metre olacağını ifade eden Başkan Güvenç, amaçlarının kent merkezindeki trafiği rahatlatmak olduğunu belirtti.

Şanlıurfa Müzesi'nin söz konusu cadde üzerinde oluşu yolun daha çok kullanılacağı anlamına geldiğini ifade eden Başkan Güvenç, şunları söyledi:"Burası yeni bir bulvar haline geldi ve yeni prestij alanı oluşturduk. Gece geç saatlerde dahi ekiplerimiz çalışıyor. Şanlıurfa'nın çehresini adım adım değiştiriyoruz. Yaptığımız bu yol Divan yolu ve Atatürk Bulvarı'na bir alternatif konumuna geldi. İnşallah burdan daha önce genişlettiğimiz kalkan yoluna bağlanacak. Dolayısıyla şehrin trafik yükünün bir kısmını buraya aktaracağız. Onun için stratejik bir yol, herkese hayırlı olsun."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

adil:

Yolu yapmasına yapında ordaki esnafı mağdur olmasın insallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title