Haberler

Hakkari'de Öcalan Gerginliği

Hakkari'de Abdullah Öcalan'ın doğum günü nedeniyle mahalle aralarında yola barikat kurup ateş yakan gruplara polis gözyaşartıcı bomba ve tazyikli su kullanarak müdahale etti.

Hakkari'de terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın doğum günü nedeniyle mahalle aralarında yola barikat kurup ateş yakan gruplara polis gözyaşartıcı bomba ve tazyikli su kullanarak müdahale etti. Abdullah Öcalan'ın yarın kutlanacak olan doğum günü nedeniyle Hakkari'nin Dağgöl mahallesinde akşam saatlerinde toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, yola barikat kurup ateş yakarak terör örgütü PKK lehine slagan attı. Polis, uyarıları dikkate almayan gruba gözyaşartıcı bomba ve tazyikli su kullanarak müdahale etti.

Katramaz mahallesinde toplanan bir başka grup ise havai fişekler atarak Öcalan'ın doğum gününü kutlamaya devam etti. Dağgöl ve Katramaz mahallesine gelen çok sayıda zırhlı araç ve polis, grupları dağıtmak için gözyaşartıcı bomba atarak müdahelesini sürdürdü. Bu arada yoldan geçen vatandaşlar atılan gazdan etkilenerek zor anlar yaşadı. Olaylar mahalle aralarında hala devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title