Haberler

Türkiye'nin kuzeybatı şehirleri için kuvvetli sağanak uyarısı

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin kuzeybatı şehirlerinde kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir ve İzmir'in kuzey ilçelerinde ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Türkiye'nin kuzeybatı şehirleri için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın öğle saatlerinden itibaren Çanakkale çevreleriyle Edirne'nin güneyi, Kırklareli, Tekirdağ ve Balıkesir'in batısı ve İzmir'in kuzey ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanağın yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar, kıyılarda hortum riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Kaynak: AA / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırklareli su baskını Çanakkale Balıkesir Tekirdağ Türkiye Edirne İzmir Hava Durumu Doğal Afetler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title