Haberler

Tekirdağ'da İhracat Şubat Ayına Göre Yüzde 9.8 Arttı

Güncelleme:

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, mart ayında Tekirdağ merkezli firmaların 165 milyon 9 bin dolar ihracat gerçekleştirdiğini ve ihracat rakamlarının şubat ayına göre yüzde 9.8 arttığını açıkladı. İhracat yapılan ülkeler arasında Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Sırbistan, Rusya, İtalya, Bulgaristan ve İspanya yer aldı.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, ihracatın şubat ayına göre yüzde 9.8 arttığını bildirdi.

Günay, yaptığı yazılı açıklamada Tekirdağ merkezli firmaların mart ayında 165 milyon 9 bin dolar ihracat gerçekleştirdiğini belirtti.

İhracat rakamlarının şubat ayına göre yüzde 9.8 arttığını ifade eden Günay, ihracat rakamlarının artmasının önemli olduğunu kaydetti.

İhraç edilen ürünlerin başında demir, kimyevi maddeler, elektronik malzemeler ve hazır giyim geldiğini aktaran Günay, "İhracat yapılan ülkeler arasında ise Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Sırbistan, Rusya, İtalya, Bulgaristan ve İspanya yer aldı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Ticaret Ve Sanayi Odası Cengiz Günay Bulgaristan Sırbistan Tekirdağ İhracat Almanya İspanya İtalya Rusya Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title