Haberler

Zirvelerde Sektör Uzmanları Buluşuyor

Güncelleme:

Dünya'nın en büyük Gemi İnşa Fuarı SMM İstanbul 3. Kez Türkiye'de gerçekleştirildi.

Dünya'nın en büyük Gemi İnşa Sanayi Fuarı, 50.000 ziyaretçisi ve 2000'in üzerindeki katılımcı firması ile lider ve en profesyonel etkinlik markası SMM İstanbul olarak, 26 Şubat 2014 (bugün) tarihinde İstanbul Pendik Green Park Otel'de 3. kez Türkiye'de kapılarını uluslararası profesyonellere açtı! SMM İstanbul Gemi İnşa Fuarı 27 Şubat 2014 (Perşembe) tarihinde de farklı konuların işleneceği konferanslarla devam edecektir.

İki gün sürecek olan SMM İstanbul Gemi İnşa Fuarı ve Zirvesi bugün (26 Şubat 2014) Tuzla Gemi Sanayi'nin kalbinde Pendik Green Park Oteli, Kongre Merkezi'nde açıldı. Dünya'nın en büyük Gemi İnşa Fuarı SMM İstanbul, Türk Gemi İnşa Sanayi'nin En'lerini uluslararası profesyonellerle buluşturdu.

Zirvelerde sektör uzmanları buluşuyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kıyı Yapıları ve Tersaneler Genel Müdür Yardımcısı Güven Duran, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı Başaran Bayrak, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Ergin, GİSBİR ( Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği) Genel Sekreteri Süheyl Demirtaş, GESAD (Gemi Sanayicileri Derneği) Genel sekreteri Mustafa Ünar, Gemi Mühendisleri Odası yetkilileri ve diğer meslek odası yetkilileri, Türk Loydu yöneticileri tarafından yapıldıktan sonra VİP ve Basın turuna geçildi.

Work Boat Executive Summit / Work Boat Zirvesi – 26 Şubat 2014

Açılışın ardından fuarın ilk günü olan 26 Şubat'ta ilk zirve gerçekleştirildi.

Work Boat Executive Summit / Work Boat Zirvesi'nde Türk Gemi İnşa Sanayi'nin Work Boat üretiminde ve ihracatında dünya pazarındaki yeri ve önemi tartışıldı.

Zirveye, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Genel Sekreteri Süheyl Demirtaş, Norveç'e Dünyada ilk LNG yakıtla çalışan römorkör ihracatını yapan Sanmar Tersanesi ortağı ve direktörü Ali Gürün, İskandinav ülkelerinde açık deniz canlı balık gemileri ve feribotlar üreten Ada Tersanesi Genel Müdürü Murat Erzaim konuşmaları ile katkıda bulundu.

Türk Mega Yat Forumu ilgi odağı oldu!

Zirvenin en önemli konu başlıklarında biri olan Türk Mega Yat Forumu'nda ise İstanbul İhracatçı Birlikleri – Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı Başaran Bayrak moderatörlüğünde, Dünya starlarının kullandığı Mega yatları tasarlayan ve üreten Türk mühendisler söz aldı. Taka Yatçılık'ın sahibi, Su Marine ortaklarından Osman Tanju Kalaycıoğlu ve Turkuaz Proteksan Yatçılık Üretim Koordinatörü Cavit Ünlüsü ise Mega yat üretiminde dünya sıralamasındaki yerimiz, kimler için üretim yaptığımız ve üretim kalitemiz hakkında bilgi verdi. Ayrıca Biren Maritime Group CEO'su Kaptan Ferit Biren ve Yacht Marine Management and Brokerage Uri Rotshtain mega yat sektörünün geleceği ve Türkiye'nin pazardaki konumuna ilişkin değerlendirme yaptılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Pendik Tuzla Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak 'Muhbir' devraldı

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak "Muhbir" devraldı

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title