Haberler

YSK Üyesi Aktı'nın Acı Günü

Güncelleme:

YSK ve Yargıtay 15. Ceza Dairesi Üyesi Şakir Aktı'nın vefat eden babası Hasan Aktı'nın cenazesi, YSK Başkanı Güven'in de katıldığı törenle Çorum'da toprağa verildi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ve Yargıtay 15. Ceza Dairesi Üyesi Şakir Aktı'nın vefat eden babası Hasan Aktı'nın cenazesi, Çorum'da toprağa verildi.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden 89 yaşındaki Aktı'nın cenazesi, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak, Ulucami'ye getirildi.

Aktı'nın cenazesi, öğle namazına müteakip İl Müftüsü Mehmet Aşık tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından omuzlarda taşınarak Ulumezar'a götürüldü. Aktı'nın cenazesi, aile kabristanında toprağa verildi.

Cenaze törenine Aktı'nın ailesi ve yakınları, Vali Sabri Başköy, YSK Başkanı Sadi Güven, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bazı Yargıtay ve Danıştay üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

YSK Başkanı Güven, babasını kaybeden Şakir Aktı'ya başsağlığı diledi. - Çorum

Kaynak: AA / Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Hitit Üniversitesi Yargıtay Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title