Haberler

Yaş Üyeleri Anıtkabir'de-2

Dha ANKARA- YAŞ üyeleri Anıtkabir'deBaşbakan Binali Yıldırım: Milli iradeyi tehdit eden bütün unsurları bertaraf etmek için var gücümüz ile çalışıyoruzBaşbakan Binali Yıldırım: Türkiye, haince terör faaliyetlerini darbe teşebbüslerini ve vatandaşlarına yönelecek her türlü tehdidi bertaraf edecek kudrettedirBaşbakan Binali Yıldırım, YAŞ üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret etti.

Dha ANKARA- YAŞ üyeleri Anıtkabir'de

Başbakan Binali Yıldırım : Milli iradeyi tehdit eden bütün unsurları bertaraf etmek için var gücümüz ile çalışıyoruz

Başbakan Binali Yıldırım : Türkiye, haince terör faaliyetlerini darbe teşebbüslerini ve vatandaşlarına yönelecek her türlü tehdidi bertaraf edecek kudrettedir

Başbakan Binali Yıldırım, YAŞ üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret etti. Yıldırım, Anıtkabir özel defterine, "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindedir ilkesini eksiksiz olarak hayata geçirmek demokrasimizi en ileri düzeye ulaştırmak ve milli iradeyi tehdit eden bütün unsurları bertaraf etmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Dünyanın güçlü devletleri arasında Türkiye Cumhuriyeti, masum çocukların bile hedef alındığı haince terör faaliyetlerini darbe teşebbüslerini ve vatandaşlarına yönelecek her türlü tehdidi bertaraf edecek kudrettedir" ifadelerini yazdı.

Başbakan Binali Yıldırım, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret etti. Başbakan Binali Yıldırım, Anıtkabir özel defterine şunları yazdı: "Büyük Atatürk, Yüksek Askeri Şura heyeti olarak huzurlarınızdayız. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindedir ilkesini eksiksiz olarak hayata geçirmek demokrasimizi en ileri düzeye ulaştırmak ve milli iradeyi tehdit eden bütün unsurları bertaraf etmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Biliyoruz ki ülkemiz, demokrasi, hukuk ve adalet temelinde güçlendikçe siyasi askeri ekonomik ilerlemesini sürdürecek. Bölgemizde barış ve huzur için umut kaynağı olacaktır. Dünyanın güçlü devletleri arasında Türkiye Cumhuriyeti, masum çocukların bile hedef alındığı haince terör faaliyetlerini darbe teşebbüslerini ve vatandaşlarına yönelecek her türlü tehdidi bertaraf edecek kudrettedir. Bize bağımsız bir devlet bırakan bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ile kahraman gazilerimizi şükran ile anıyoruz. Ruhun şad olsun."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Anıtkabir Dha Politika Güncel Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Can Yaman, Dubaili aileden gelen 1 milyon euroluk teklifi reddetti

Can Yaman, Dubaili aileden gelen 1 milyon euroluk teklifi reddetti

title