Haberler

Yaralıyı Güneşten Korumak İçin Şemsiyeyle Başında Bekledi

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü 62 yaşındaki Talip Şevik yaralandı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü 62 yaşındaki Talip Şevik yaralandı. Kaza sonrası yaralıyı güneşten korumak isteyen bir kişi, dakikalarca elinde şemsiye ile başında bekledi.

Kaza, Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde Orman İşletme Müdürlüğü kavşağında meydana geldi. Talip Şevik'in 16 PH 872 plakalı motosikletine Ankara Caddesi'nde seyrettiği sırada, iddiaya göre aynı istikametten gelen ve plakası ile sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil Gazi Molla Sokağı dönerken çarptı. Çarpmanın etkisiyle Talip Şevik düşerek yaralandı. Kaza sonrası motosiklet sürücüsünün yaralanmasına sebep olan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis ve polise bildirdi. Daha sonra ise hemen yaralının yardımına koştular. Yaralı halde yerde yatan Talip Şevik'e ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken, Murat Koçak isimli bir vatandaş da güneşin altında sıcak asfaltta yatan yaralı için aracındaki şemsiyeyi aldı. Şemsiyeyiy açarak Şevik'e güneş gelmesini önledi. Koçak, ambulans gelene kadar dakikalarca yaralının başında elinde şemsiye ile bekledi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi sonrası Talip Şevik, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şevik'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, emniyet ekipleri ise kazayı gören vatandaşların verdikleri bilgiler doğrultusunda kaçan otomobilin peşine düştü. - İnegölbursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhaniye İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title