Haberler

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Silifke-Mut karayolunda incelemelerde bulundu

Güncelleme:

Mersin Valisi Ali İhsan Su, heyelanın ardından yapılan çalışmalarla trafiğe yeniden açılan Silifke-Mut kara yolunda incelemelerde bulundu.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, heyelanın ardından yapılan çalışmalarla trafiğe yeniden açılan Silifke- Mut kara yolunda incelemelerde bulundu.

Vali Su, Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan'dan kara yolunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Gazetecilere yaptığı açıklamada Vali Su, yaklaşık 2 ay önce 250 metrelik bir alanda heyelanın meydana geldiğini anımsattı.

Heyelanın hemen ardından yolun trafiğe açılması için çalışmalara başlanıldığını dile getiren Su, "Çok kısa bir sürede yolumuzu tekrar vatandaşımızın hizmetine açtık. Şu anda ufak tefek çalışmalar devam ediyor. Ama yolun güvenliği açısından bir sıkıntımız yok." diye konuştu.

Vali Su'ya incelemelerinde, Silifke Belediyesi Başkan Vekili Sadık Altunok, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ile diğer yetkililer eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Silifke Mersin Mut Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title