Haberler

Uşak: Uşak'ta Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile Banaz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Yaptığı Ortak Operasyonda, Dikiş Makinesi, Çelik Kasa ve Para Gibi Birçok Hırsızlık Olayını Gerçekleştirdiği İleri Sürülen 3 Kişilik Hırsızlık Şebekesi Çökertildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile Banaz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı ortak operasyonda, dikiş makinesi, çelik kasa ve para gibi birçok hırsızlık olayını gerçekleştirdiği ileri sürülen 3 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, emniyet güçleri Banaz İlçesi'nde bazı işyerlerinin duvarların delinerek hırsızlık yapıldığı ihbarını aldı. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri Banaz İlçe Emniyet Amirliği ekipleriyle operasyon düzenledi. Cumhuriyet Mahallesi Şakir Cenap Sokak üzerindeki bazı iş yerlerinin duvarlarını delerek hırsızlık yaptığı iddia edilen şahısların 43 FU 110 plakalı otomobille kaçtıkları tespit edilirken, araç daha sonra Sakarya Caddesi'nde park halinde bulundu. Aracın park edildiği cadde üzerindeki işyerinde bulunan S.Ç. (39), H.A. (44) ve E.A.'nın (31) hırsızlık zanlıları olduğunu tespit eden polis, şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Daha sonra 43 FU 110 plakalı araç ve zanlıların yakalandığı iş yerinde yapılan aramalarda branda ve muşamba, 5 adet dikiş makinesi ile hırsızlık olaylarında kullandıkları tahmin edilen çuval içerisine saklanmış çok sayıda matkap, 1 adet balyoz, çekiç, bıçak ve bere ele geçirildi.

Olayla ilgili yapılan tahkikat sonunda, zanlıların dikiş makinelerini ve çelik kasayı Uşak Merkez Sarayaltı Mahallesi Celal Bayar Caddesi üzerindeki N.B. adlı şahsın işyerinden çaldığı tespit edildi. Polis ayrıca, S.Ç, H.A. ve E.A. adlı hırsızlık zanlılarının, Ünalan Mahallesi Yasemin Sokak üzerinde bulunan B.Ş.'ye ait evden çelik kasa içerisindeki 5 bin YTL ve ödenmiş eski senetlerin çalınması olayının da failleri olduğunu tespit etti. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Uşak E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan, hırsızlık zanlılarına çelik kasa olan evleri gösteren ve yardımcı olan şahsın H.D. olduğunu saptanırken, hangi ikametlerde çelik kasa olduğunu gösteren H.D. isimli şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'a cinsel saldırı suçundan hapis cezası

Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'a cinsel saldırı suçundan hapis cezası

Erdoğan: Sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesini amaçlıyoruz, bunu başarabilirsek sonraki adıma gerek kalmayacak

Erdoğan: Sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesini amaçlıyoruz, bunu başarabilirsek sonraki adıma gerek kalmayacak

Anne ve babasını vurup kafasına sıkan gencin dayısı: Uyuşturucu parası istemiş, vermeyince olayı gerçekleştirmiş

Anne ve babasını vurup kafasına sıkan gencin dayısı: Uyuşturucu parası istemiş, vermeyince olayı gerçekleştirmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title