Haberler

Tunceli'de Yol Kapatma Eylemi

Tunceli’de kalabalık bir grup, Kobane’ye yönelik IŞİD saldırılarını protesto etmek için Tunceli-Elazığ-Erzincan karayolunu trafiğe kapattı.

Tunceli'de kalabalık bir grup, Kobane'ye yönelik IŞİD saldırılarını protesto etmek için Tunceli-Elazığ- Erzincan karayolunu trafiğe kapattı. Yolda oturma eylemi yapan grup, Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Bul'un yaptığı konuşmanın ardından şehir merkezinde eylemlerini sonlandırdı.

Tunceli'de Dersim Kent Meclisi Girişimi'nin çağrısı üzerine Belediye Yeraltı Çarşısı üzerinde toplanan yaklaşık 2 bin kişilik grup buradan "İnsanlık Onuru Kobane'de Direniyor, Sessiz kalma" pankartıyla kent merkezi girişinde bulunan Mameki Köprüsü'ne kadar yürüdü. Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Bul'un da aralarında bulunduğu grup, alkış ve sloganlarla IŞİD saldırıları ile hükümetin tutumunu protesto ettikten sonra Tunceli-Elazığ-Erzincan karayolunu trafiğe kapattı. Yarım saatlik oturma eylemi gerçekleştiren kitleye hitaben bir konuşma yapan Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Bul, Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki devrimcilerin Kobane için ayakta olduğunu ve ayakta olmaya da devam edeceklerini söyledi. IŞİD saldırıları ile hükümetin tutumunu sert sözlerle kınayan Bul, vatandaşları Kobane halkı ile dayanışmaya çağırdı.

Eşbaşkan Bul'un konuşmasının ardından oturma eylemine bir süre daha devam eden grup, daha sonra yeniden kent merkezine dönerek eylemlerini burada sonlandırdı. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Tunceli Elazığ Kobani Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Bakmadan Geçme

Bitcoine, kripto paraya vergi gelecek mi? Borsaya vergi gelecek mi? Borsa gelirleri vergilendirilecek mi? #129297 Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Beşiktaş yeni Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim oldu? SON DAKİKA Beşiktaş teknik direktörü belli oldu İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 6 Haziran Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran Çarşamba 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 5 Haziran Çarşamba Survivor'da kim kazandı? Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title