Haberler

Taşucu Deniz Limanı Gümrük Kapısı'nda Oy Verme İşlemi Başladı

Yurt dışında yaşayan ancak Türkiye’de bulunan vatandaşların gümrük kapılarında oy verme işlemleri başladı.

Yurt dışında yaşayan ancak Türkiye'de bulunan vatandaşların gümrük kapılarında oy verme işlemleri başladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inden Türkiye'ye tatile gelen vatandaşlar, Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Mahallesi'ndeki Taşucu Deniz Limanı Gümrük kapısında oy vermeye başladı.

Taşucu Gümrüğü'nde Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanırken, Kıbrıs'tan gelen vatandaşlar oy kullanıp Türkiye'ye giriş yaptılar.

Taşucu Gümrüğü'ne konulan A 1 No'lu sandıkta oy kullanan vatandaşlar, seçimin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) belirlediği takvime göre gümrük kapılarında oy verme işlemi ilk tur seçimi için 10 Ağustos'a kadar sürecek. Seçimin ikinci tura kalması halinde ise gümrüklerdeki oy verme işlemi 17-24 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Yurt dışında yaşayan vatandaşlar Türkiye'nin 12 kara gümrük kapısı, 17 havalimanı gümrük kapısı ile 13 liman gümrüğünde oluşturulan alanlarda oylarını kullanabilecek.

Vatandaşların üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası yazan nüfus cüzdanı veya pasaportu ile yoksa kimlik numarası yazan başka bir belge ile seçim noktasına gitmeleri istendi.

Seçmenler, seçimler ve seçmen kayıt bilgilerine Yüksek Seçim Kurulu (YSK) internet sitesinden ayrıntılı olarak ulaşabiliyor. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Silifke Kıbrıs Mersin Taşucu Politika Güncel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 29 Mayıs Çarşamba 2024? #129300 Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title