Haberler

Tarsus Belediyesi personeline 'Öfke Kontrolü ve İş Hayatında İletişim' eğitimi verildi

MERSİN (İHA) – Tarsus Belediyesi, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, çalışanlara 'Öfke Kontrolü ve İş Hayatında İletişim' eğitimi verildi.

MERSİN (İHA) – Tarsus Belediyesi, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, çalışanlara 'Öfke Kontrolü ve İş Hayatında İletişim' eğitimi verildi.

Tarsus Belediyesinde görev yapan personelin vatandaşlara güler yüzlü ve daha iyi hizmet vermesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim programları devam ediyor. Tarsus Belediyesi ile Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen eğitim programında, Hayat Boyu Öğrenme Merkezi görevlilerinden Psikolojik Danışman Yasin Yılmaz tarafından belediye personeline yönelik 'Öfke Kontrolü ve İş Hayatında İletişim' eğitimi verildi.

Belediye Tesislerinde bulunan Yeşil Salonda gerçekleştirilen eğitimde, Psikolojik Danışman Yasin Yılmaz, öfke ile mücadele yöntemleri konusunda belediye personelini bilgilendirdi. Eğitimde; öfkenin tanımı, öfkeye yol açan nedenlerin neler olduğu, öfke kavramının insan davranışı üzerindeki etkileri konularında bilgi veren Yılmaz, öfke ile baş etmede yapılması ve yapılmaması gereken davranışlar ve öfke kontrolü tekniklerini anlattı. "Öfke duygusal bir tepkidir" diyen Yılmaz, öfke ile mücadelede özellikle empati ve etkili iletişimin önemine dikkat çekti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Tarsus Belediyesi Danışman Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title